Sephora 12 saat Nemlendirici Dudak Balmı Lip Balm Ve Dudak BAKIMI 3.50 GR VEGAN

375 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Sephora 12 saat Nemlendirici Dudak Balmı Lip Balm Ve Dudak BAKIMI 3.50 GR VEGAN

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NRCBEAUTY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: SUNA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800042754
    Bu ürün NRCBEAUTY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 saat boyunca nemlendirilmiş dudaklar için her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz dudak yağı (1) - Doku: Yağ. - İhtiyaç: Nemlendirme. - Cilt tipi: Normal, Kuru, Çok Kuru. - Kokular: Vanilya, kiraz, yabani mango ve çilek özleri. BAĞIMLILIK YARATAN dudak yağları: Eriyen, karşı konulmaz SEPHORA COLLECTION dudak kremleri ve peelingleri kremsi, eriyen formülle dudak bakımı sunar. "Yağ" kıvamındaki dokuları dudaklarda erir. Tek bir hareketle dudakları karşı konulmaz bir koza hissi ile cömertçe sararlar. Vanilya, kiraz, yabani mango veya çileğin bağımlılık yaratan kokusuyla ardında şeffaf bir bitiş bırakır. NEMLENDİRİLMİŞ dudaklar için yağ: 12 saat nemlendirme (1) %95 daha fazla doğal kökenli maddeyle formüle edilen besleyici dudak yağlarımız sıvı ve katı bitkisel yağlarla formüle edilmiştir. Dudakları anında ve saatlerce besler ve onarır. 12 saat (2) boyunca dudaklar mükemmel şekilde nemlendirilir. Dudaklarınız gündüz ve gece yumuşak ve rahat kalır. ON-THE-GO dudak balsamları (2): Her yerde, her zaman, zahmetsizce Günlük kullanım için tasarlanan dudak yağlarımız sevimli küçük alüminyum kaplarda bulunur. Kompakt formatları, her koşulda dudakların bakımını yapmak için her yere (bir çantaya, bir cebe) sığar. (1)Uygulamadan 12 saat sonra 11 gönüllü üzerinde yapılan bilimsel ölçüm. (2) Yola çıkmaya hazır. Naturality : Doğal olarak elde edilen malzemelerle üretilen ürünler. Vegan : Doğal olarak elde edilen malzemelerle üretilen ürünler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver