SepetteBiz Duvar Çıtası 4 Cm Boyanabilir 1 Boy 240 Cm

Ürün Bilgileri

SepetteBiz Duvar Çıtası 4 Cm Boyanabilir 1 Boy 240 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 4 CM DEKORATİF POLİSTREN BOYANABİLİR DUVAR ÇITASI Boyanabilir polistren duvar çıta Sitedeki fiyatımız 1 Boy için Geçerlidir. *Kargoda Ürünün zarar görmemesi için 5 BOY altı alımlarda 120*120 şeklinde 2 eşit parçaya kesilmektedir. * Boyanabilir Duvar Çıtası Modellerimiz Duvar,Tavan,Mobilya,Kapı,Ayna,Pano çerçeve vb.gibi Alanlarda Kullanılmaktadır. * Çıta Montajı Kolay ve Temiz Bir Şekilde Uygulanmaktadır. DUVAR ÇITASI ÖZELLİKLERİ
  • Ebat: En :4 cm x Boy:240 cm Ürün Adı :Çıta Menşei :Türkiye Birim :Adet (Boy) Ürün :Polistren DEKORATİF BOYANABİLİR DUVAR ÇITASI NASIL UYGULANIR ? * Duvar Çıtası ve Motiflerini Uygulayacağınız Alana Hızlı Kuruyan Silikon İle Yapıştırabilirsiniz. * Silikon Kuruyana Kadar Beyaz Bant İle Yapıştırılır ve Kuruma Sona Erdikten Sonra Bant Sökümü Yapılır. * Beyaz Mastik İle Köşe Birleşim Yerleri Çıta Kenarlarında Kalan Boşlular ve Motif Birleşim Yerleri Doldurulur. * Her Türlü İç Cephe Boyası İle Duvar Çıta ve Motif Uygulaması Boyanabilir.
Geri Bildirim Ver