Genel Markalar Şahika Oto Su Isıtıcısı Gizli Rezistans 12v 750ml

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Şahika Oto Su Isıtıcısı Gizli Rezistans 12v 750ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLGİN OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: AHMET İLGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4710508026
    Bu ürün İLGİN OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • lkjjkljkljkl
Geri Bildirim Ver

SepetDoluyor Şahika Oto Su Isıtıcısı Gizli Rezistans 12v 750ml

Şahika araç içi su ısıtıcısı, yolculuklarınızda size eşlik edecek hızlı ve pratik kullanıma sahip ergonomik ürünlerdendir. Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan araç içi su ısıtıcıları özellikle uzun yolculuklarda ve kamplarda tercih edilir. Araç içerisinde sıcak bir şeyler içmek istiyor ve yolculuğu keyifli hale getirmek istiyorsanız, Şahika araç içi kettle ile çay, sahlep veya kahvelerinizi hazırlanmanız mümkündür. Otomobilin çakmak bölümünden güç bağlantısını sağlayarak suyu veya sütü dakikalar içerisinde ısıtabilirsiniz. Şahika araç içi su ısıtıcısı sağlık açısından risk teşkil etmeyen polikarbonat şeffaf gövdeye ve otomatik kapatma özelliğine sahiptir. SepetDoluyor Şahika oto su ısıtıcısı gizli rezistans 12V 750 ml birimli ürünü uygun fiyatlarla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

  • 160x190x200cm ebatıyla kullanışlıdır.
  • Ergonomik ve şık tasarımlı bir üründür.
  • Sıcak su ihtiyacını kısa sürede karşılar.

Pratik Şahika Oto Su Isıtıcısı Özellikleri

Pratik Şahika Oto Su Isıtıcısı Özellikleri

Son dönemlerde popülerliği artan araç içi su ısıtıcıları, ihtiyaç duyulan yerde pratik ve rahat şekilde kahve veya çay hazırlamanızı sağlar. Kaliteli özelliklere sahip SepetDoluyor Şahika oto su ısıtıcısı 750ml ebadı ile aynı zamanda sıcak çorba veya bebeğiniz için mama hazırlamaya da uygundur. Rahat kullanma sahip bu ürün araç çakmak girişi aracılığı ile kolaylıkla güç bağlantısı kurar ve 11 dakika içerisinde kaynamış suyu hazırlar. Şahika oto su ısıtıcı kettle 12 volt kadar düşük bir enerji gücü ile çalışabilir. Bu ürünün düşük enerji ile çalışma özelliği, zaman ve enerji tasarrufunu mümkün kılar. Enerji tasarrufu sayesinde aracınızın aküsüne zarar vermeden kullanım sağlayabilirsiniz. Mühendislik plastiği polikarbonat ham maddeden üretilen şeffaf gövde, kaynatılan suda koku yapmaz. Şahika oto su ısıtıcısı, araç içi konforunuzu artıran ergonomik bir üründür.

Şahika Oto Su Isıtıcısı ile Seyahat Etmenin Avantajları

Şahika Oto Su Isıtıcısı ile Seyahat Etmenin Avantajları

Seyahatleri seven müşterilerin, dinlenme tesislerinde durarak zaman kaybetmeden yolculuklarına devam etmesi mümkündür. Şahika oto su ısıtıcısı ile araç içinde kolayca çayınızı ve kahvenizi yapıp, içeceklere harcadığınız paradan da tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda acıkan bebeğinizi doyurmak için hızlı şekilde mama ya da çorba da hazırlayabilirsiniz. Oto su ısıtıcıları, kamp yapmaktan hoşlanan müşteriler için de önerilen ürünlerdendir. Kamp ateşiniz söndükten sonra yeniden ateş yakmak istemiyorsanız, Şahika oto su ısıtıcısını otomobilin çakmak girişine bağlayarak içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz. Herhangi bir prize ihtiyaç duymadan kullandığınız bu ürünün enerji kaynağı aracınızın aküsüdür. Şahika markalı su ısıtıcısının otomatik kapatma özelliği sayesinde ürünün enerji kaynağına zarar vermeden kullanım sağlayabilirsiniz. Şahika araç su ısıtıcısı kullananlar yolculuk boyunca sıcak su ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilirler.

Pratik Kullanımlı Şahika Oto Su Isıtıcısı Fiyatları

Pratik Kullanımlı Şahika Oto Su Isıtıcısı Fiyatları

SepetDoluyor Şahika oto su ısıtıcısı gizli rezistans 12V 750 ml fiyat seçenekleri, bu ürünün kalitesi, üretiminde kullanılan malzemeler ve diğer özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Yolculuk sırasında ihtiyaç duyulan bir gereç olan ısıtıcı, kolay kullanımı ve hammaddesiyle güvenilirdir. Ergonomik tasarımı sayesinde araç içerisinde rahat kullanım imkanı sunar. Düşük enerji ile yüksek performans vadeden ürün, aynı zamanda bütçe dostudur. Tasarımı ve pratik kullanımıyla öne çıkan ısıtıcıyı plaj veya piknik gibi etkinliklerde de değerlendirebilirsiniz. Uzun yolculuklarda ve kamp serüvenlerinde konfor deneyimi sağlayan araç içi su ısıtıcısını satın alacak müşterilerin detaylı bilgi, tavsiye ve öneriler için Şahika araç su ısıtıcısı yorum değerlendirmelerine göz atmaları tavsiye edilir. Otomobil seyahatlerini kendiniz ve aileniz için eğlenceli hale getirecek olan bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla temin edebilirsiniz.