Sepe Natural Kara Mürver, Meyan Kökü, Turunç, Ekinezya Takviye Edici Gıda 90 Kapsül X900 Mg

619 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sepe Natural Kara Mürver, Meyan Kökü, Turunç, Ekinezya Takviye Edici Gıda 90 Kapsül X900 Mg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sepe Natural Satıcı Ünvanı: SEPE NATURAL ORGANİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761041435300015 Vergi Kimlik Numarası: 7610414353
    Bu ürün Sepe Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sepe Natural Kara Mürver, Meyan Kökü, Turunç, Ekinezya, Propolis Takviye Edici Gıda 90 Kapsül x900 mgSepe Natural ELDERBERRY,CITRUS,LICORICE ROOT,ECHINACEA,PROPOLIS-A DIETARY SUPPLEMENT Barkod Numarası :8680462001153 Ürün Tanıtımı Kara mürver (Sambucus nigra yuvarlak şekilli, mor-siyah renkli, 3-5 çekirdekli,küçük meyvelere sahiptir. Sambucus türlerinin kimyasal yapısını
  • majör bileşikler, flavonoidler, fenolikasitler, antosiyanidoller, triterpenler, lektinler, siyanojenik heterozitler ve uçucu yağlar oluşturmaktadır. Kara mürver ekstresi içerisinde %6 dan fazla antosiyanin bulunmaktadır. Propolis ekstresinin aktif bileşeni, kafeik asit fenil esterdir. Turnç ekstresinde bulunan sinefrin miktarı bir kapsülde 7,5 miligramdır.Meyan kökü ekstresi, %202den fazla glisiriza asit içermektedir.Ekinezya ekstresinin aktif fitokimyasal bileşiği ise polifenoller olup içerik yüzdesi 4'ün üzerindedir. İçindekiler Kara Mürver (Sambucus nigra)Ekstresi, Jelatin Kapsül,Propolis Ekstresi, Turunç Ekstresi(Citrus aurantium var. amara L.), Meyan Kökü ekstresi (Glycyrrhiza glabra), Ekinezya Ekstresi(Echinacea sp). Takviye Edici Gıda Onay Numarası : 009309 -15.12.2020 Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu : Yetişkinler için, tercihen günde 2 defa 1 kapsül yemek öncesi veya sonrası kullanılması tavsiye edilir. Ürün FormuKapsül formdadır.Her kapsül 900 mg 'dır.Her ambalajda 90 porsiyon kapsül bulunmaktadır. Sepe Natural Kayıt ve Sertifikaları. - T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sepe Natural İşletme Kayıt Numarası TR-35-K-000853. - FDA Food and Drug Administration Sepe Natural İşletme Kayıt Numarası 12605497462. - GMP (Good Manufacturing Practice - İyi Üretim Uygulamaları). - ISO22000:2005 (HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points. - Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi). - Helal Sertifikası - Sepe Natural.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 100'lü
  • Set İçerik Adeti 1
Geri Bildirim Ver