1
Seramik ve Yer Döşemeleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Sensitive Essen El Kalıbı Aljinat Seti 3 D Heykel Kiti

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sensitive Essen El Kalıbı Aljinat Seti 3 D Heykel Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kardentaldiş Satıcı Ünvanı: KARDELEN YAVAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400618522
    Bu ürün kardentaldiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT : BU ÜRÜN UYGULAMA VE BECERİ ÜRÜNÜDÜR. TESLİM EDİLEN ÜRÜN İADE OLAMAZ. UYGULAMA TALİMATI · Set İçeriği: · 1- 453 / Gr SensitiveAljinat · 2- 1 Kg Hızlı Donan Alçı Aljinat uygulaması Yaklaşık 3 litre suya 453/500 gr aljinat su bulunan kaba ilave edilerek karıştırılır ( not önce su sonra aljinat konulması gerekir ) Karışımlar mikser ile yapılması tavsiye edilir mikser karıştırma süresi 20 saniye yi geçmemelidir ortam sıcaklığı çoksa aljinat erken kurur bu durumun için dolap suyu kullanırsanız donma süresini uzatabilirsiniz. El ile karışım yapacaksanız 30 ile 40 saniye karışım yapınız soğuk su ve ve 23 derece ortam sıcaklığındaki bir uygulama yerinde yapınız. Karışım bittikten sonra hemen elinizi kovanın içine sokunuz 4 ile 7 dakika bekleyiniz diğer elinizle aljinatın sertleştiğini kontrol edip elinizi kalıptan dikkatlice sağ sol hareket ettirip çıkarınız. Alçı Uygulaması Başka bir kaba 800/900 ml su doldurunuz paketteki alçıyı içerisinde karıştırınız ve kalıbın içine dökünüz alçı fazla eksik dökme kullanıcı kararına bağlıdır. Alçı dökümü yapıldıktan sonra 1 ile 2 sat bekleyiniz kuruması için sonra kovayı ters çevirip kek kalıbı gibi kovanın içinden uygulamayı çıkartınız. Daha sonra aljinatı parça parça dikkatli şekilde koparınız uygulama yaptığınız el ve ayak heykelini içinden çıkarınız. Bu ürün beceri ve uygulama üründür başarılı ve zevkli uygulama yapmanızı umuyoruz.
Geri Bildirim Ver