Şenol Hoca Yayınları Alıştırmalarla Geometri

190 TL

Ürün Bilgileri

Şenol Hoca Yayınları Alıştırmalarla Geometri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her şey kolayla başlar. Alıştırmalarla Geometri , en temel geometri konularını bol bol kolay soru çözdürerek anlamanızı saglayan ve temelinizi geliştiren bir kitaptır. Kolayın mantığını kavrarsanız zor olanın da mantıgını kavramaya başlayacaksınız. Azimle ve sabırla bu kitabı bitirdiginizde gelisiminizi herkes farkedecek. Çalışan kazanacak. Başarılar. Şenol AYDIN Türü: Soru Bankası Sayfa Sayısı: 192 Soru Sayısı: 1121

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Şenol Aydın
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şenol Hoca Yayınları - Alıştırmalarla Geometri

Üniversiteye geçiş için belli bir sınav uygulanır. Bu sınav sonucunda kimileri hedefledikleri bölümü okumaya hak kazanırken kimileri için bu durum böyle olmaz. Neyseki üniversite sınavına tekrar girilebilir bu sayede hedefini tutturamayanların bir başka şansı olur. Geometri yıllardır öğrencilerin problem yaşadığı bir alandır. Önemli miktarda soru sayısına sahip olan geometriyi bilmemek öğrenci için büyük bir dezavantajdır. YKS sisteminde her soru aynı puana sahip olduğu için matematikle alakalı bir alan okumak istemeyen bir öğrencinin de konuları belli bir seviyede öğrenmesi gerekir. Bu sayede istediği sıralamayı elde edebilir. Şenol Hoca Alıştırmalarla Geometri düşük seviyede olan, çoğu temel bilgiyi bilmeyen kişiler için kaleme alınmıştır. Şenol Hoca’nın elinden çıkan bu kitapla basit anlatımla öğrenmeye kolayca başlayabilirsiniz.

  • Video çözümler
  • Pratik yapabilmek için bol soru
  • Şenol Hoca tecrübesi ve anlatımı

Geometriyi Sevdirecek Kitap

Geometriyi Sevdirecek Kitap

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin sıklıkla yaptığı hatalardan biri kendi seviyelerine uygun yardımcı kaynak tercihi yapmamaktır. Üst seviye bir öğrenci kendine göre kolay olan kaynaklar ile ilerleme katedemez. Geometrinin konularını yeni öğrenmeye başlamış bir öğrenci kendine göre zor kaynaklar kullanırsa konuyu öğrenemez ve belki de geometriden nefret etmeye başlar. Şenol Hoca Sıfırdan Geometri adından anlaşılabileceği gibi konuyu temelden anlatır. Geometri çok pratik isteyen bir alandır Konu anlatım kısmı kısadır. Konunun iyi kavranması için çokça soru çözülmesi gerekir. Alıştırmalarla Geometri Şenol Hoca Yayınları 1121 soru sayısı ile çokça pratik yapmaya imkan verir. Soru çözmek kadar çözülemeyen soruların cevabını öğrenmek asıl gelişimin sağlanacağı noktadır. Ürünün sahip olduğu video çözüm özelliği ile herhangi bir hocaya gerek kalmadan hızlıca sorunun çözümünü öğrenebilirsiniz. Bu sayede çözemediğiniz sorular birikmez ve zaman kaybı yaşamazsınız. Bu videoları tekrar tekrar izleyerek cevabı iyice öğrenebilirsiniz.

Şenol Hoca Farkıyla Kolay Geometri

Şenol Hoca Farkıyla Kolay Geometri

Şenol Hoca uzun zamandır Youtube üzerinde ders anlatım videoları çeken deneyimli bir öğretmendir. Videoları birçok öğrenci tarafından sevilerek izlenir. Anlatım tarzı ile matematiği anlamakta zorlanan birçok öğrenciye yardımcı olmuştur. Şenol Hoca’nın modern yaklaşımı basit şekilde tüm öğrencilerin konuyu anlamasını sağlar. Beğenilen videolarından sonra kendi kaynaklarını çıkartmıştır. Bu sayede elinde yazılı kaynak olan öğrencilerin işi kolaylaşmıştır. Şenol Hoca Yayınları Geometri, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler haricinde lise öğrenimi sırasında geometriye ihtiyacı olan öğrenciler tarafından da tercih edilebilir. Şenol Hoca yayınları 2021 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Geometri, içerisindeki alıştırmalar ile öğrenciyi basamak basamak ilerletir. Zor kısımlardan başlayarak öğrencinin gözünü korkutmaz. Adım adım ilerler bu sayede bir konuyu tam anlamıyla öğretmeden diğer konuya geçmez. Soruları klasik şekildedir yani test sorusu değildir. Bu sayede tam olarak cevabı bulmak zorunda kalırsınız. Şıklardan gitmek gibi farklı çözüm yollarına başvuramazsınız. Bu durum sizi gelişmeye teşvik eder.

Öğrenci Dostu Fiyat

Öğrenci Dostu Fiyat

Şenol Hoca Alıştırmalarla Geometri fiyatı, geometride sıfır olan her öğrencinin ürünü satın alabilmesi için uygun olarak belirlenmiştir. Zaman zaman olan indirimleri takip ederek normalden düşük fiyatla da satın alabilirsiniz. Diğer müşterilerin Şenol Hoca Yayınları yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Yüksek değerlendirme puanına sahip olan eser, birçok öğrenci tarafından beğenilir Alıştırmalarla Geometrinin, geometri bilgisi sıfır olan öğrenciler için olduğu unutulmamalıdır. En temel bilgilerden başlayıp yavaş ve emin adımlarla geometriyi öğretmeyi hedefler. 224 sayfalık kitap dolu bir içeriğe sahiptir. 1121 adet soru içerir. Bu kitabı bitirdikten sonra ne kadar yol kat ettiğinizi siz de fark edersiniz. Kitapta ilerlerken zaman zaman yapacağınız deneme testleri ile bu yolculuktaki gelişiminizi test edebilirsiniz. Çözemediğiniz sorular için video çözüm sistemini kullanarak hızlıca sorunun çözümünü uzman öğretmenlerden öğrenebilirsiniz. Ürünü sipariş etmek için Trendyol’a göz atabilirsiniz.