Şenol Hoca Yayınları 2024 Sıfırdan Başla - Alıştırmalarla Matematik 1

159,50 TL

Ürün Bilgileri

Şenol Hoca Yayınları 2024 Sıfırdan Başla - Alıştırmalarla Matematik 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 Sıfırdan Başla - Alıştırmalarla Matematik

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Şenol Hoca Yayınları 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik 1

Üniversite sınavına hazırlanmak her sene öğrenciler için büyük stres ve heyecan yaratmaktadır. Sınava hazırlandığınız süre içerisinde doğru test kitaplarını ve çalışma tekniklerini tercih etmek stresinizi ve heyecanınızı yönetmenize yardımcı olur. Şenol Hoca Alıştırmalarla Matematik kitabı öğrencilerin tüm beklentilerine yönelik olarak tasarlanmıştır.

 
  • Kitap ile matematik çalışmalarınıza en temelden başlayabilirsiniz.
  • Matematiği iyi olmayan ve geliştirmek isteyen öğrenciler için ideal bir soru bankasıdır.
  • Kitap içerisinde 1678 adet soru bulunmaktadır.

2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Kimler İçin Uygundur?

Şenol Hoca Yayınları 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Kimler İçin Uygundur?

Şenol Hoca Yayınları tarafından 2022 yılında basılan Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik 1 kitabı; matematik ile ilgili temel bilgileri zayıf olan, matematikle arası iyi olmayan ancak matematiğini geliştirmek isteyen herkes için uygun bir kitaptır. Üniversite sınavına hazırlanan eşit ağırlık, sözel ya da dil bölümü öğrencileri, matematik netlerini yükseltmek amacıyla Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik 1 soru bankasını tercih edebilirler. Üniversite sınavının ilk oturumu olan TYT için kullanımı uygundur. Matematik çalışmaya bu soru bankasından başlayarak matematiğinizi geliştirebilirsiniz. Şenol Hoca Yayınları Alıştırmalarla Matematik, öğretmenler tarafından öğrencilere rahatlıkla tavsiye edilebilecek bir soru bankasıdır. Soru bankasındaki sayfaların içerisindeki sorularla ilgili ekstra alıştırmalar da bulunmaktadır. Cevabını yanlış bulduğunuz soruların yanıtını daha iyi anlayabilmeniz için soruların video çözümleri de bulunmaktadır. Bu soru bankasını bitirdikten sonra başlangıç seviyesinden bir üst seviyeye yükselerek matematik bilginizi geliştirmeye başlamış olacaksınız. Soru bankası ile ilgili tüm bilgilere sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Şenol Hoca 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Yorumları

Şenol Hoca Yayınları 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Yorumları

Şenol Hoca Yayınları Alıştırmalarla Matematik soru bankasını bulabilmek ve özelliklerini incelemek için Ada825506 kodunu Trendyol üzerinden aratabilirsiniz. Alıştırmalarla Matematik 1 Soru Bankası içerisinde, tüm TYT matematik konularının en basit soru örnekleri yer alır. Soruların doğru cevaplarının videolu anlatımlarına ulaşmak için sayfa içerisinde bulunan qr kodu kameranıza okutarak ulaşabilirsiniz. Tüm özelliklerinin bir arada bulunduğu bölüm dışında, Şenol Hoca Yayınları Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik yorum ve değerlendirmelerine ürünün bulunduğu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Soru bankasını sizden önce tercih etmiş kullanıcıların düşüncelerine ve fotoğraflı yorumlarına bakarak kitap hakkında fikre sahip olabilirsiniz. Soru bankasının özellikleri ve yorumları içerisinde bulunmayan ancak merak ettiğiniz sorularınız varsa sayfa üzerindeki ‘’Satıcıya Sor’’ özelliğini kullanabilirsiniz. Sorularınıza en kısa sürede cevap aldıktan sonra başka kullanıcıların da sorduğu soruları ve aldıkları cevapları inceleyebilirsiniz.

 

Şenol Hoca 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Fiyatı

Şenol Hoca Yayınları 2022 Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik Fiyatı

Şenol Hoca Yayınları Sıfırdan Başla Alıştırmalarla Matematik fiyat ve ödeme seçeneklerine sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Soru bankasının bulunduğu sayfa üzerinden ürünü sepete ekleyerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Soru bankasını öğrencileriniz veya arkadaşlarınızla toplu bir şekilde satın almak istiyorsanız aynı anda 10 adet kitap sipariş edebilirsiniz. Ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilmeniz mümkündür.