Selsun Blue Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı 325ml

240 TL

Ürün Bilgileri

Selsun Blue Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı 325ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tiklayingelsin Satıcı Ünvanı: 2Y BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948007774000017 Vergi Kimlik Numarası: 9480077740
    Bu ürün tiklayingelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selsun Blue Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı 325ML Boyut: 325ML Maksimum güçlendirilmiş mentol etkili kepek şampuanı. Kepek ve seboreik dermatit'in neden olduğu pullanma ve kaşıntıya maruz kalarak zor anlar mı yaşıyorsunuz? Peki Selsun Blue kullanıyor musunuz? Selsun Blue şampuan kepeklenme ve seboreik dermatit ile ilgili saç derisindeki kepek, pullanma ve kaşıntıyı kontrol altına almak için özel olarak formüle edilmiştir. Selsun Blue gücü kepeği saçlarınızdan uzaklaştırarak saçlarınızın sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Böylece saçlarınıza en iyi bakımı yapmış olursunuz. Bu şampuan pullanmayı, kaşıntıyı, kepeği ve seboreik dermatit'i kontrol etmek ve bunların tekrar ortaya çıkmasını engellemek için doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Özel Formül. Saç derisini serin tutan ve yatıştıran maksimum güçlü formülü ile kepek kontrolü sağlar. Selsun Blue Kepek Şampuanı, Selenyum Sülfür içeriği ile kepekler üzerinde oldukça etkilidir. Mentol ile zenginleştirilmiş formülü serinlik hissi verir ve saç derisini yatıştırır. Saçlarınızdaki aşırı kepeğin korkulu rüyası.
  • Kepek kontrolü için tam aranan kaynak.
  • Kullanım Şekli: En iyi sonuç için haftada en az iki kez kullanılması tavsiye edilir. İyice çalkalayın. Saç ve saç derisine masaj yaparak uygulayınız. İyice durulayınız. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Saç derisi dışındaki alanlarda seboreik dermatit etkisi yapar. Göz ile temasından kaçınınız. Temas halinde su ile iyice yıkayınız. Boyalı ve permalı saçlar için kullanıyorsanız, kullanım sonrasında saç ve saç derisini iyice durulayınız. Ürünü kullandıktan sonra durum kötüleşirse veya bu ürünü düzenli kullanmanıza rağmen bir gelişme görülmez ise kullanımı durdurun.

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Selsun Blue 325ml Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı

Selsun Blue maksimum güçlü mentollü şampuan, kepek ve seboreik dermatitin neden olduğu saç ve deri problemleri için formüle edilmiş etkili bir üründür. Kepek ve seboreik gibi deri rahatsızlıkları ciltte pullanma ve kaşıntılara neden olur ve hayatı zorlaştırır. Selsun kepek şampuanı kafa derisinde meydana gelen kepek ve pullanmayı gidermek için formüle edilmiş özel bir üründür.Selsun blue maksimum güçlü mentollü kepek şampuanı doktorlar tarafından da kepek ve seboreik rahatsızlıklarda tavsiye edilen bir üründür.

  • Selsun Blue kepek şampuanı özel formülü saç derisini serin tutar, oluşan kaşıntıyı yatıştırır ve kepek kontrolü sağlar.
  • Selsun Blueşampuan selenyum ve sülfür içeriği ile düzenli kullanımlarda kepekler üzerinde etkilidir.
  • Mentol içerikli formülü ile kafa derisini sakinleştirir ve rahatlatır.

Mentollü Kepek Şampuanının Genel Özellikleri nelerdir?

Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı 325ml

Selsun Blue maksimum güçlü mentollü kepek şampuanı kepek ve seboreik dermatit problemleri yaşayan kişiler için özel olarak formüle edilmiş bir saç şampuanıdır. Ürün dermatolojik olarak test edilen özel formülü ile kepeği giderir ve kaşıntıları hafifletir. Saç derinizi temizleyerek saçlarınızın daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Selsun kepek şampuanı ile yıkanan saçlarınız çok daha canlı görünür.Selsun Blue Maksimum Güçlü Mentollü Kepek Şampuanı 325 ml saç derinizin nefes almasını ve rahatlamasını sağlar. Bu sayede saçlarınızın daha sağlıklı ve canlı uzamasını sağlar. Mentol, selenyum ve sülfür gibi maddeler sayesinde ürün kepek düşmanı özelliktedir. Eğer kepek şikayetiniz varsa uzmanlar tarafından da tavsiye edilen Selsun Blue maksimum güçlü mentollü şampuanı düzenli olarak kullanarak profesyonel bakım sağlayabilirsiniz.

Mentollü Kepek Şampuanını Kimler Tercih Edebilir?

Selsun Blue maksimum güçlü kepek şampuanı uzmanlar tarafından tedavi amaçlı deri problemleri yaşayanlar için önerilen bir üründür. Ürünü kepek problemi ya kaşıntıya yaşayan, seboreik dermatitten muzdarip herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir. Selsun kepek şampuanı kepeklerinizi gidererek kafa derinizin nefes almasını sağlar.Selsun Blue kepek şampuanı deri problemi olmayan kişiler tarafından da güvenle kullanılabilir. Saç derisini rahatlatıp nefes almasını sağlar. Böylece saçın daha uzun süre temiz kalmasını, parlak ve canlı görünmesini, sağlıklı uzamasını destekler. Ayrıca saç derisini temizleyerek, buna bağlı dökülmeleri de önlenmesine yardımcı olur.

Mentollü Kepek Şampuanı Kaliteli ve Sağlıklı mıdır?

Selsun kepek şampuanı dermatolojik olarak da test edilen ve kullanıcıya güvenli kullanım sunan bir üründür. İçeriğindeki tüm bileşenler insan sağlığı üzerinde negatif etki yaratmayacak şekilde formüle edilir. Saç ve deri problemlerini gidererek sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşturan mucizevi formülü son derece kalitelidir. Selsun kepek şampuanı, uzmanlar tarafından saç ve saç derisi problemi yaşayan hastalara tavsiye edilmektedir. Ürün kepek problemini ve deri rahatsızlıklarını ortadan kaldırır ve tekrar oluşmasını önler.Selsun kepek şampuanından en iyi verimi almak için düzenli kullanmanız önerilir. En iyi sonuç için haftada 2 kez kullanmanız yeterlidir. Şampuanı kullanmadan önce çalkalamanız formülünün homojen dağılmasını sağlar ve etkisini arttırır. Selsun şampuanı saç ve saç derisine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Böylece ürün deriye daha iyi işler ve etkisini gösterir. Ürünün saç derisi dışındaki alanlarda kullanımı önerilmez. Bu güçlü formülü Trendyol avantajları ile elde edebilirsiniz. Selsun Blue maksimum güçlü mentollü kepek şampuanı yorum bölümünden ürünü satın alan kullanıcıların yorumlarını inceleyebilirsiniz.