Self Pengisu Amigurumi Kiti Yeni Başlayanlar İçin Uygun Penguen Amigurumi Seti Tüm Malzemeleri İle

400 TL

Ürün Bilgileri

Self Pengisu Amigurumi Kiti Yeni Başlayanlar İçin Uygun Penguen Amigurumi Seti Tüm Malzemeleri İle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Self Yarns Satıcı Ünvanı: SELF TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760109991300001 Vergi Kimlik Numarası: 7601099913
    Bu ürün Self Yarns tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Başlayanlar İçin Örgü Kiti: Pengisu örgü öğrenmek isteyenler için mükemmel bir amigurumi setidir. Adım adım anlatım sayesinde videoyu takip etmekte hiç zorlanmayacaksınız. Self amigurumi kitleri tığ işi öğrenmenin en kolay yolu! Yeni başlayanlar için en kolay malzemelerden oluşan bu sette iplik olarak da kadife ip ile karşılaşacaksınız.
  • İhtiyacınız Olan Her Şey: Eline hiç tığ almamış kişiler için özenle tasarlanmış bu örgü kitinde amigurumi Pengisu'yu örmeniz için ihtiyacınız olan bütün malzemeler var. Dört farklı renkte iplik, vidalı gözler, dolgu elyafı, tığ, iki adet ilmek işaretleyici, örgü bilenler için örgü tarif broşürü, yeni başlayanlar için özel hazırlanmış adım adım video'ya giden karekod, dikiş iğnesi, dikiş ipliği içeriyor. Tüm bu malzemeler ise çok havalı bir paketin içinde!
  • Kolay Takip Edilebilir Video Anlatımı: Adım adım her aşamayı anlatan videolarımız, örgü örmeyi hiç bilmeyen kişilerin bile bu amigurumi kitini bitirebilmesi üzerine tasarlandı. Adım-adım video size baştan sona rehberlik edecek
  • Gösterilen her yeni örgü tekniğini en detaylı şekilde işleyeceksiniz. Detaylı edit yapılmış videolar sayesinde hem sıranızı takip etmek çok kolay olacak hem de çok eğleneceksiniz. Satış sonrası zorlandığınız bütün anlarda sanal yardım için bize ulaşabilirsiniz.
  • Özel Kadife İplik: Pengisu, tüyleri dökülmeyen, avrupada Self Kadife İpten örülmektedir. Kadife ip son yılların en popüler ve eğlenceli ipi olmanın yanı sıra örmesi de kolay bir iptir ve yeni başlayanlar için özellikle seçilmiştir.
  • Çok Özel Bir Hediyelik: Bu gösterişli paketi doğrudan birine hediye etmek hem o kişinin harika bir yetenek öğrenmesine hem de eski nesil sosyalleşmeye dönüp çok eğlenmesine olanak sağlayacaktır. Hem paket doğrudan hediye edilebilirken, ayrıca amigurumi örülüp oyuncak olarak da çok anlamlı bir hediyedir.
Geri Bildirim Ver