Genel Markalar Freud'dan Hayat Dersleri

35,87 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Freud'dan Hayat Dersleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freuddan Hayat Dersleri Ürün Adı : Freuddan Hayat Dersleri Yayınevi : Sel Yayınları Yazar : Brett Kahr Kategori : Deneme Stok Kodu : 9789755707501 Sayfa Sayısı : 143 Boyut : 13,5x3 Basım Tarihi : 2018-01 Kapak Türü : Karton Kapak Kağıt Türü : 2. Hamur Psikanalizin babası olarak bilinen Sigmund Freud 1856'da doğdu ve yaşamının büyük bölümünü Viyana'da geçirdi. Bilinçdışı zihin, bastırma, rüyaların anlamı ve diyalog yoluyla klinik tedavi yöntemi konularında devrimler yaptı. İnsanın iç dünyası üzerine Freud'un geliştirdiği ve bu kitapta onun en büyük eserlerinden alıntılarla yoğrulan düşünceler, daha iyi birer yetişkin olma, geçmişimizle yüzleşme, tutkularımızla başa çıkma ve tevazuya ulaşmaya giden yolda bugün bizlere rehberlik edebilir. Alain de Botton öncülüğünde gündelik yaşam için parlak fikirler sloganıyla yola çıkmış The School of Life (Hayat Okulu) ve yine onun editörlüğünde hazırlanan Hayat Dersleri kitapları, büyük bir düşünürü ele alarak gündelik çıkmazlarımıza cevap olabilecek düşüncelerinin altını çiziyor. Geçmişten gelen bu bilge sesler bizler için hayatı dönüştürücü esin kaynakları olabilir. BRETT KAHR, Çocuk Akıl Sağlığı Merkezi'nde psikoterapi ve akıl sağlığı üzerine klinik araştırmalar yürüten bir profesör. Kendisi aynı zamanda Freud Müzesi'nin mütevelli heyetinde yer alıyor. Londra'da bireylere ve çiftlere psikoterapi hizmeti veriyor.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Brett Kahr
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver