Şeker Tadında Tasarımlar Orkide Lohusa Taç Terlik Seti

Beden: 39-40
39-40
37-38

Ürün Bilgileri

Şeker Tadında Tasarımlar Orkide Lohusa Taç Terlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeker Tadında Tasarımlar Satıcı Ünvanı: HARUN ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360452681
    Bu ürün Şeker Tadında Tasarımlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Orkideli, İnci Detaylı Tamtur Taç Kalın Tabanlı Kadife Terlik Taçlarımız Arkadan Bağlamalıdır, Dilediğiniz Gibi Ayarlayabilirsiniz Gerçeğe Yakın Kaliteli Kumaş Orkideden El İşçiliği İle Hazırlanmıştır Eşsiz bir tasarıma sahip olan Orkide Lohusa Taç Terlik Seti, anneliğin en özel anlarından biri olan lohusalık dönemine şıklık ve rahatlık katıyor. Bu beyaz 2'li set, annelik serüveninize stil ve zarafet katmak için özenle tasarlandı. Öncelikle, inci detayları ve iki adet kaliteli kumaştan el işçiliği ile hazırlanmış orkide ile süslenmiş olan tamtur taç
  • anneliğinize zarafet katar. Arka kısmından bağlanabilme özelliği sayesinde ise, istediğiniz gibi ayarlayabilir ve konforunuzdan ödün vermeden kullanabilirsiniz. Eşlik eden kalın tabanlı kadife terlikler ise, hem konforu hem de şıklığı bir arada sunar. Ürünün tamamı, detaylı işçilikle ve annelerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlanmıştır. Orkide Lohusa Taç Terlik Seti, anneliğinize değer katmak ve bu özel dönemde rahat etmenizi sağlamak için burada. Bu setle, anneliğin en özel anlarını tarzınızla taçlandırın ve bu deneyimin keyfini çıkarın. Bu özel set ile anneliğinizin her anını kıymetli kılın. Orkide Lohusa Taç Terlik Seti, anneliğin tarzını ve rahatlığını birleştiriyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver