10
Kuru İncir kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

SEKE Lifmix - Tahinli Cevizli Incir Topları Net 215 G

146,37 TL
(680,79 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SEKE Lifmix - Tahinli Cevizli Incir Topları Net 215 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seke Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: PRONOVA NATURAL TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733111109200001 Vergi Kimlik Numarası: 7331111092
    Bu ürün Seke Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Muhteşem lezzet özel üretim Seke Tahinli Cevizli Kuru İncir Topları Lifmix
  • özenle seçilmiş kuru incir, ceviz, tahin, yulaf ezmesi, hindistan cevizi ve doğal limon kabuğundan üretilmiştir. Damakta bıraktığı harika aroma ile sağlıklı atıştırmalık sevenlere yepyeni bir sağlıklı atıştırmalık konumundadır. Ceviz ve ata tohumu susamdan özel üretimimiz tahin ile eşsiz bir lezzete sahip olan kuru incir topları, şık ambalajı ile hem kendinize hem de sevdiklerinize tatlı bir hediye olarak sunabilirsiniz. Ürünün net ağırlığı 215 gramdır. Yapay koruyucu madde içermediği için 15 gün içerisinde tüketmeniz önemle önerilir. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Afiyet olsun.
Geri Bildirim Ver