SEKE %100 Doğal Karabaş Otu Yağı 60 ml (3 X 20 ML)

Ürün Bilgileri

SEKE %100 Doğal Karabaş Otu Yağı 60 ml (3 X 20 ML)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Karabaş Otu Yağı, Aydın dağlarında yetişen organik karabaş otunun organik Seke zeytinyağı ile birleşiminden elde edilmiştir. Maserasyon yöntemiyle üretilmiştir. Piyasadaki diğer ürünlerle karıştırmayınız. Cildi besleyici ve dezenfekte edici içeriğiyle öne çıkan Seke Organik Karabaş Otu Yağı
  • basit yara ve yanıkların üzerine sürüldüğünde acı, ağrı ve kızarıklığın etkisini azaltarak ciltte rahatlama sağlar. Saç diplerine masaj yaparak uygulandığında kökleri besleyerek saçların daha hızlı uzamasına ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. Yüzünüzde de kullanıma uygun olan Karabaş Otu Yağı, cilt kuruluğunu yatıştırır. Geleneksel yöntemlerle elde edilen ve koruyucu, renklendirici, aroma verici gibi katkı maddeleri içermeyen Seke Organik Karabaş Otu Yağı'nı hem saç ve cilt bakımında hem de aromaterapide güvenle tercih edebilirsiniz. Hoş bir aromaya ve sakinleştirici bir etkiye sahip olan Seke Doğal Karabaş Otu Yağı'nı doğrudan cildinize uygulayabileceğiniz gibi, banyo suyunuza ekleyerek ya da yastığınıza damlatarak da kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 51 - 75 ml
Geri Bildirim Ver