Seiko Prospex Ssc741p Dalgıç Kol Saati

16.700 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Seiko Prospex Ssc741p Dalgıç Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vanlılar Saat Satıcı Ünvanı: VANLILAR KOLL.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220042734
    Bu ürün Vanlılar Saat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solar Kronograf Kalibre V175 200 m Diver's Paslanmaz çelik kasa 43.5 mm kasa çapı 13.8 mm kasa yüksekliği Hardlex cam (*Patenti Seiko'ya ait güçlendirilmiş mineral cam) Lumibrite ibre ve indeksler Vidalı arka kapak Kilitli tepe Tek yönlü döner bezel Kilitli tokalı paslanmaz çelik bilezik Ayda ±15 saniye hassasiyet 6 aylık çalışma süresi (tam şarj olduğunda) 1/5 saniye aralıklarla 60 dakikaya kadar ölçüm yapabilen kronograf 24 saat göstergesi Aşırı şarjı önleme fonksiyonu

Ürün Özellikleri

  • Kasa Çapı 44 mm
  • Kasa Materyali Çelik
  • Kordon Materyali Çelik
  • Su Geçirmezlik 20 ATM
  • Ek Özellik Kronometre
  • Mekanizma Solar
  • Kasa Renk Gri
  • Kordon Renk Gri
  • Cam Tipi Hardlex Kristal
  • Cam Şekli Düz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver

Seiko Prospex SSC741P Dalgıç Kol Saati

Saatler gün içerisinde geçen zamanın farkında olabilmek için üretilen araç gereçler arasında yer alır. Zamanı yönetebilmek ve buna bağlı olarak da planlar yapabilmek için mevcut üründen sıklıkla yararlanılır. Şık görünümü sayesinde kombinleri süsleyen saat, spor ve klasik parçalar ile bir arada kullanılabilir. Seiko dalgıç saati gri renkli olduğundan dolayı çeşitli renkteki takılar ve yüzükler ile beraber tercih edilebilir. Farklı imkanları sunması müşteri kitlesinin memnun kalmasını sağlar. İç ve dış tasarımı sayesinde dikkat çeken ürünün çelik materyalden üretilmesi de ayrıca önemlidir. Hem dayanıklı hem de modern bir görünüme sahip olması ürünün ilgi çekici özelliklerinden bazılarıdır. Dalgıç saati olarak arama yaparak etkileyici özellikleri sayesinde öne çıkan modeli detaylı şekilde inceleyebilir ve kolayca siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  • 44 mm kasa çapı
  • Gri renk
  • Çelik materyal

Dikkat Çekici Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Özellikleri

Dikkat Çekici Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Özellikleri

Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra gelişmiş özelliklere sahip olan ürün, müşterileri kendine çeker. Bu noktada kendinize ya da sevdiklerinize bu saat çeşidini hediye olarak satın alabilirsiniz. Etkileyici tasarımı ve pek çok özelliği sayesinde müşterilerde kullanma isteği uyandırır. Seiko dalgıç kol saati hem de sade bir tasarıma sahiptir hem de pek çok gelişmiş özelliği yapısında bulundurur. Ortaya koyduğu yüksek performans neticesinde günün çoğunluğunda tercih edilir. Takım elbiselerin yanı sıra spor kombinler ile birlikte de sıklıkla kullanılır. Zamanın farkına varabilme noktasında yardımcı olması ürünün temel kullanım amaçları arasında yer alır. Bunun yanı sıra hoş görünüme sahip olduğundan dolayı aksesuar olarak da kullanılabilir. Müşterilerin çeşitli isteklerine ve ihtiyaçlarına göre talep edilen model sürekli olarak geliştirilir. Siz de ürün özelliklerini inceleyip alışveriş yapabilirsiniz.

Göz Alıcı Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Kullanımı

Göz Alıcı Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Kullanımı

Saatler sahip oldukları özellikler neticesinde farklı kişilerin ihtiyaçlarına hitap eder. Bu noktada Seiko markasına ait olan ve gri rengi sayesinde kendini belli eden model de sıklıkla tercih edilir. Etkileyici duruşunun yanı sıra çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip olması müşterilerin mevcut performanstan memnun kalmasını sağlar. Seiko Prospex SSC741P dalgıç kol saati kullananlar da sunulan hizmet neticesinde ürünü tavsiye eder. Çelik olması kullanım ömrünü olumlu yönde etkiler. Gri renkli kasa ve kordon rengi de şık bir duruş sergileme noktasında yardımcı olur. Ayarlanabilir kordonu ise farklı bilek ölçülerine kolaylıkla uyum sağlayabilmeyi mümkün kılar. Kronometre gibi özelliklere sahip olduğundan dolayı zaman tutma ihtiyacını kolaylıkla karşılar. Kadran şeklinin yuvarlak olması da çoğu kişi tarafından beğeni ile karşılanır. Hardlex kristal cam tipi ile birlikte kalitesini ortaya koyan modeli temin edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Seiko Marka Dalgıç Kol Saati Fiyatları ve Yorumları

Seiko Prospex SSC741P dalgıç kol saati 44 mm kasa çapına ve 20 ATM olarak bilinen su geçirmezlik seviyesine sahiptir. Belirli bir seviyeye kadar su geçirmez olması müşterilere kolaylık sağlar. Su içerisinde rahatlıkla hareket edebilme imkanı bulan kişiler bu esnada saati çıkarma gerekliliği ile karşı karşıya kalmaz. Hayat kalitesine doğrudan etki eden özellikler beğeni toplar. Günlük kullanımın yanı sıra özel günlerde de müşterilerin beklentilerini karşılayabilir. Hediye olarak da düşünülebilen bu ürün solar mekanizmanın yanı sıra düz bir cam şekline sahiptir. Seiko Prospex SSC741P dalgıç kol saati yorumları ürün dayanıklılığını da ortaya koyar. Sık kullanılmasına rağmen uzun zaman boyunca performans düşüklüğü yaşanmaz. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Seiko Prospex SSC741P dalgıç kol saati fiyatına bakarak Trendyol ile sipariş oluşturabilirsiniz.