Sega Ns Sonic Forces Nintendo Switch Oyun

1.059 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

Sega Ns Sonic Forces Nintendo Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fly Technology Ankara Satıcı Ünvanı: FLY BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388159718400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881597184
    Bu ürün Fly Technology Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nintendo Switch Sonic Forces Sonic Renkler ve Nesiller size getirdi ekibi, Sonic Kuvvetleri, Sonic Kuvvetleri bir sonraki heyecan verici başlığı geliyor. Modern Sonic, klasik Sonic gibi heyecan verici platformlar olarak hızlı tempolu aksiyonu yaşayın ve kendi özel Hero Karakteriniz olarak güçlü yeni araçlar kullanın. Sonic'in dünyayı Dr. Eggman ve güçlü, gizemli yeni bir kötülükten kurtarmak için savaşmasına yardım edin. Özellikler: Üç tip oyun: Modern Sonic olarak hızlı tempolu aksiyon, Klasik Sonic gibi heyecan verici platformlar ve kendi özel Hero Karakteriniz olarak güçlü araçlar kullanın Yepyeni gizemli, güçlü bir düşmana karşı savaşın. Tanınmış Sonic franchise kahramanları ve kötü adamların tümü yıldız oyuncu kadrosuyla

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sonic Forces Nintendo Switch Oyun Sega Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teknolojik ortamda oynanan oyunlar çocukların bazı özelliklerinin gelişmesine katkı sağlar. Plan yapma ve uygulama becerisinin yanı sıra stres azaltma gibi konularda yetkinlik kazandırır. Aynı zamanda oyun içeriği çocukların psikolojik olarak etkileyebilir. Sega Nintendo Switch Sonic Forces 16152 seçeneği çocukların psikolojik durumları ve ilgileri dikkate alınarak geliştirilir. Oyun, çocukların içerisinde bulunduğu ruh haline olumlu katkı sağlayarak can sıkıntılarını azaltmak ve problemlerle yüzleşebilmek üzerine kurgulanır. Oyun içeriği, Sonic'in Dr. Eggman’ın karşı mücadelesini ele alır. Oyuncu Sonic karakterini canlandırarak Dr. Eggman’ın yapacağı faaliyetlere karşı dünyanın geleceğini kurtarması üzerine şekillendirilir. Oyun içerisinde puan toplayan ve karşısına çıkan robotları geçmesi gereken oyuncu hız unsurunun yanı sıra belirli bir süre dahilinde yarışır. Bu deneyimi keyifle yaşayabilirsiniz.

  • Sonic'in Dr. Eggman’a karşı mücadelesi
  • 3D ve 2D deneyimi
  • Eğlenceli zaman geçirme imkanı

Eğlenceli Nintendo Switch Sonic Forces

Eğlenceli Nintendo Switch Sonic Forces

Sonic oyun serisinin yeni favorileri arasında yer alan Sega Nintendo Switch Sonic Forces oyuncuların büyük beğenisini toplar. 3D ve 2D özelliğinin bir arada kullanıldığı oyun, oynayan kişiye hem eğlenceli hem de kaliteli zaman geçirebilme imkanı sunar. Stresi ve kaygıyı azaltan oyun, oynayan kişinin bulunduğu dünyadan uzaklaşarak kafa dinlemesine olanak sağlar. Oyun içerisinde ilerleyiş belirli bir strateji ve plan gerektirir. Bu sebeple oyunu oynayan kişi planlar yapmak ve uygulamak mecburiyetindedir. Özellikle çocuklarda plan yapma ve uygulama becerisini eğlenerek kazandırılmasını sağlayan oyun can sıkıntısını giderir. Nintendo Switch Sonic Forces beyaz perdeye de uyarlanan Sonic karakterinin etrafında şekillenir. Sorunlar karşısında mücadele etmeyi gerektiren ve problemlere karşı çözüm getirebilme becerisi sağlayan oyun birçok çocuk ve ebeveyn tarafından beğeni toplar. Ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çeken Sonic Forces

Dikkat Çeken Sonic Forces

Ürün, köklü bir geçmişe sahip olan karakter Sega tarafından geliştirilir. Olumlu özellikleri sebebiyle çocukların beğenisini kazanır. Aynı zamanda ortaya koyduğu ilkeleri ve olaylar karşısındaki tavırları ile dikkatleri üzerine toplar. Sonic Forces günümüze kadar ulaşabilmiş olan bu karakterin mücadelesinde çocukların kendisine yardımcı olabilme, hatta onun yerine geçebilme imkanı etrafında kurgulanır. Çıkış videosu pek çok sosyal mecrada yer alan oyunun tasarımlarını inceleyerek görüntü kalitesi açısından değerlendirebilirsiniz. Sega Nintendo Switch Sonic Forces yorumları genel olarak olumlu şekilde olmakla beraber oyuncuların beklentilerini karşıladığı yönündedir. Çocukların oyunu oynarken sıkılma ya da çabuk vazgeçme gibi özellikler göstermediğine dair yapılan yorumların yanı sıra eğlenceli vakit geçirdiklerine de değinilir. Çocukların eğlenerek çeşitli beceriler kazanmasını sağlayan oyun hakkındaki yorumlara bakarak incelemeleriniz sonucunda oyun hakkında objektif değerlendirmenizi yapabilirsiniz.

Cazip Fiyatla Sonic Forces

Cazip Fiyatla Sonic Forces

Sega Nintendo Switch Sonic Forces fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenmekte olup pek çok kişinin karşılayabileceği fiyat aralıklarında yer alır. Oyun, eğlenceli zaman geçirirken hayata karşı becerilerin geliştirilmesini sağlar. Aynı zamanda çocukların sorumluluk alma duygularının gelişmesine olanak tanır. 2D ve 3D deneyimi aynı anda sunar. Büyük beğeni toplayan ve olumlu özelliklerle donatılmış olan Sonic karakteri etrafında şekillendirilen Sega Nintendo Switch Sonic Forces kullananlar çoğu zaman oyunun beklentilerini karşıladığı yönünde yorum yaparlar. Çocukların stresini ve kaygısını azaltan ürün, plan yapma ve uygulama gibi yeterlilikler göstermesini sağlar. Pek çok ebeveynin memnuniyetini sağlarken çocukların da beğenisini toplar. Çocukların eğlenceli, keyifli ve mutlu zaman geçirmelerini sağlayan oyun; gelişim açısından olumlu katkılar kazanılmasını sağlar. Oyuncuların beğenisini toplayan ve kaliteli zaman geçirebilme imkanı sunan oyuna Trendyol aracılığıyla avantajlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.