Seeds Doğal Saç Spreyi Saç Açıcı Bakım ve Kolay Tarama Aloevera Biotin 150Ml

300 TL

Ürün Bilgileri

Seeds Doğal Saç Spreyi Saç Açıcı Bakım ve Kolay Tarama Aloevera Biotin 150Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seeds Satıcı Ünvanı: AYŞE NAZ ONURGÜDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4823227798200001 Vergi Kimlik Numarası: 6440334083
    Bu ürün Seeds tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde bulunan özel aktifler sayesinde boya, fön, maşa, güneş gibi çevresel faktörlerden zarar görmüş, yıpranmış ve zayıf saçları onarmaya yardımcı olur. Doğal içeriklerle formülize edilmiş Sıvı Saç Kremi, saçlarınızın nemlendirerek kolay taranmasını sağlar. Wheat Protein, Corn Protein, Soy Protein: Buğday, mısır ve soya proteinleri içlerinde bulunan aminoasitler sayesinde, saçları nemlendirerek parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. Aloevera: Elektriklenmeyi azaltarak saçlarınızı kolay taramanıza yardımcı olur. Biotin: Saçlarınızın daha canlı görünmesine yardımcı olur. KULLANIMI: Her yıkamadan sonra hafif nemli veya kuru saçlarınızın boy ve uç kısımlarına uygulayınız. Tarak yardımı ile saçlarınızı tarayınız. Durulamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver