SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası 12v

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası 12v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0424124190400001 Vergi Kimlik Numarası: 4241241904
    Bu ürün GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Traktör Dönerli Tepe Lambası

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Iveco Daily
Geri Bildirim Ver

SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası

Araçların trafikte ve karanlık alanlarda fark edilebilirliğini artırmak için çeşitli aparatlar kullanılır. Bu aparatların başında ise tepe lambaları gelir. Yüksek bir yere yerleştirilmesi ve saçtığı parlak ışık neticesinde bu ürünler, dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Güneş ışığına karşı dayanıklı olan SEDİR traktör dönerli tepe lambası, uzak mesafelerde dahi fark edilebilir olması neticesinde beğeni toplar. Kablolar aracılığıyla aracın tepe noktasına yerleştirilir. Yüksek performansıyla beğeni toplayan ürün, günün her saatinde aracın fark edilebilir bir şekilde öne çıkmasını sağlar. Dönme prensibiyle çalışarak etrafına ışık saçar. Bu ışıklar uzun bir yol kat ederek trafikte aracın öne çıkmasını sağlar. Dayanıklı yapısı ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkan traktör dönerli tepe lambası seçeneğini satın alarak aracınızın görünürlüğünü artırabilirsiniz.

  • Pratik montaj
  • Yüksek ışık performansı
  • Düşük güç tüketimi

Yüksek Performansı ile SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası

Yüksek Performansı ile SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası

SEDİR tepe lambası, sağlam bir yapıya sahiptir. Camla çevrelenen lamba, çeşitli hava şartlarına karşı dayanıklı bir duruş sergiler. Sıcak ve soğuk günlerde hız kesmeden performans sergileyerek kullanım ihtiyaçlarına uygun yanıt verir. Sarı rengiyle dikkat çekici şekilde aydınlatma sağlayan ürün, aracın diğer sürücüler tarafından fark edilmesi noktasında önemli bir yere sahiptir. Güvenliği sağlamak ve diğer araç sürücülerini uyarmak için sıklıkla tercih edilir. Dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sunan ürün, az yer kaplar. Küçük boyutlarıyla alandan tasarruf edilmesini sağlar. Pratik montaj özellikleriyle öne çıkar. Son derece kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale gelir. Karanlıkta, sisli havalarda ve kalabalık alanlarda arabanın görünürlüğünü artıran ürünü satın alarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünü hızlıca monte ederek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kullanışlı SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası ve Yorumları

Kullanışlı SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası ve Yorumları

Dönerek etrafına ışık yayan, çevredeki insanların ve araç sürücülerinin dikkatini çeken lamba; parlak bir görünüme sahiptir. Darbe gibi çeşitli durumlara karşı dayanıklı olan cam bir yüzey tarafından çevrelenir. Araç üzerinde uzun süre boyunca yer verilen lamba, etkili bir koruma sağlar. Düşük güç tüketir. Ancak yaydığı ışık bakımından etkileyici bir performans sergiler. Enerji tasarrufu sağlayan ürün; sisli, yağmurlu hava şartlarında ve karanlık gece yolculuklarında arabanın görünür olmasını sağlayarak güvenliği artırır. Aracın çevredeki insanlar tarafından görünmesini sağlayarak meydana gelebilecek olumsuz durumların engeller. Farklı alışveriş deneyimlerinden faydalanabileceğiniz SEDİR traktör dönerli tepe lambası yorumları ve beğeni oranları aracılığıyla ürünün hem özellikleri hem de kullanımı gibi çeşitli durumlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Alışverişinizi uygun fiyatlar üzerinden tamamlayıp yolculuklarınız için etkili güvenlik önlemi alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası

Uygun Fiyatlı SEDİR Traktör Dönerli Tepe Lambası

SEDİR traktör dönerli tepe lambası fiyatı belirlenirken ürünün sahip olduğu özellikler ve çeşitli detaylar göz önünde bulundurulur. Trafikte görünürlüğü artırmak için ihtiyaç duyulan bu aparatı avantajlı fırsatlar üzerinden satın alabilirsiniz. Bütçe dostu alışveriş imkanlarından faydalanıp aracınız için aparat ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Güvenli bir sürüş için ihtiyaç duyulan alanlarda kullanabileceğiniz lambayı Trendyol’dan satın alabilirsiniz. SEDİR traktör dönerli tepe lambası kullananlar, ürünle ilgili deneyimlerini ve beğenilerini belirtir. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak aracınızın görünürlüğünü artırabilirsiniz. Güneş ışığında solmayan ve yüksek performans sergileyen lambayı ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Sarı ışığıyla dikkat çekici bir görüntü sunan lambayı tepe bölgesine yerleştirerek aracınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Can ve mal güvenliği açısından etkili bir önlem almak için tercih edebileceğiniz aparatı uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.