Secret Age Cosmetics Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu

373,64 TL

Ürün Bilgileri

Secret Age Cosmetics Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Secret Age Cosmetics Satıcı Ünvanı: SECRET AGE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609015134200012 Vergi Kimlik Numarası: 6090151342
    Bu ürün Secret Age Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'de Tek Orijinal ve Patentli Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu. Detarjansız Yıkama. 1000 Yıkamaya Kadar Kullanım. %100 Doğal Malzemelerden Üretilmiştir. Çevre Dostu. Yumuşatıcı, Kireç Sökücü, Kimyasal Detarjan Kullanımına Son. 5 kilo üstü çamaşırlar için 2 top kullanımı gereklidir. Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu: Doğaya Saygılı, Detarjansız Temizlik Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu, çamaşırlarınızı temizlemek ve tazelemek için çevre dostu bir çözüm sunar. Gelişmiş teknolojiyle üretilmiş bu yıkama topu, kimyasal içermeyen formülü ile doğaya ve sağlığınıza zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar. Özellikler: Detarjansız Yıkama:Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu, geleneksel deterjanlara gerek duymadan çamaşırlarınızı temizler. Yüksek teknoloji içeren formülü sayesinde, deterjan kullanımını azaltarak su ve enerji tasarrufuna katkıda bulunur. Kimyasal İçermez:Çamaşırlarınızı yıkarken zararlı kimyasallarla temas etmek zorunda değilsiniz. Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu, çevreye ve cilde dost bir temizlik sunar, alerjik reaksiyon riskini ortadan kaldırır. Tek Patentli Marka:Nanomatik, çamaşır yıkama konusundaki benzersiz teknolojisiyle öne çıkan tek patentli markadır. Yenilikçi tasarımı, çamaşır yıkama deneyiminizi iyileştirmek için özel olarak geliştirilmiştir. 1000 Yıkamalık Kullanım Ömrü:Bir Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu, 1000 yıkamaya kadar ( iyi kullanımında, talimatlara uygun kurutulup tekrar kullanıldığında 3000 yıkamaya kadar) dayanabilir. Uzun ömürlü yapısı, sık sık detarjan almanız gerek bırakmaz, böylece hem ekonomik hem de çevre dostu bir seçenek sunar.Nanomatik Çamaşır Yıkama Topu ile çamaşırlarınızı yıkarken doğayı koruyun, sağlığınıza özen gösterin ve etkili temizlikle zamandan ve enerjiden tasarruf edin. Yenilikçi tasarımı ve benzersiz özellikleriyle Nanomatik, modern yaşam tarzınıza mükemmel bir uyum sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim Küçük (0-25 çap)
  • Ürün Tipi Çamaşır Yıkama Topu & Sütyen Filesi

Yıkama Talimatları

  • 30 derecede yıkayınız.
Geri Bildirim Ver