Genel Markalar Davlumbazlı Portatif Mangal Xxl Boy Süper Kalite

1.582,02 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Davlumbazlı Portatif Mangal Xxl Boy Süper Kalite

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: panayır Satıcı Ünvanı: NADİRE UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8860311647
    Bu ürün panayır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Davlumbazlı Lüx model - Portatif ve pratik hızlı kurulum tam se - 1 dk gibi kısa sürede kurulum - 4 adet kelebek vidalı krom ayaklar - Emaye gövde - Ayaklara geçmeli ekstra kullanım için ara raf - Gövdeye takılan ilave közlük döküm çekmece sayesinde Közleme yapabilir ayrıca mangalı aktif kullanım sırasında Rüzgar ve ateş ayarını çok kolay yapmanızı sağlayacak önemli bir görev üstlenmektedir - Iki parçalı ızgara ve ilave tava ızgara ile gerektiğinde yer değiştirilerek kullanılır - Toplanınca tamamı davlumbazın içerisine girerek 3 te biri boyutlarına küçülür Ve karton kutusunda kolayca taşınabilir - Üreticinin internet bayisiyiz bizden hariç bu ürünü başka yerde bulamassınız - Sınırlı stok ve kampanya fiyatıyla kaçırmayınız - Siyah tek renk seçeneğidir. Paket içeriği - Davlumbazlı emaye gövde , - Ara raf , - Çekmece , - Tava , - 2 adet ızgara , - Ilave baca , - 4 adet krom ayak ve - 4 Adet ayakları sabitlemek için kelebek vidadan oluşan portatif set. - Süper boy ilanıdır 20 - 30 Kişilik kalabalık grupları bile rahatça doyurabilirsiniz - Kutu ölçüleri : 35 cm x 68 cm x 80 cm - Izgara bölümü : 66 cm x 33 cm - Davlumbaz yüksekliği : 50 cm - Ayak yüksekliği : 63 cm - Kurulu tam boy : 120 cm
Geri Bildirim Ver

Seçkin PRA-532875-4172 Davlumbazlı XXL Boy Portatif Mangal

Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal, tasarımı ve özellikleriyle ilgi çeker. Ürün; bahçe, balkon veya terasta kullanabileceğiniz yapısıyla avantaj sağlar. Pek çok fonksiyonu bulunan mangal, et yemeklerinin lezzetli bir şekilde hazırlanması için özel olarak üretilir. Aynı zamanda sebze közlemek için de uygundur. Söz konusu ürün, pratik kurulumu ve hava koşullarına dayanıklı olması sebebiyle uzun süreli bir kullanım vadeder. Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal, farklı parçalarıyla kullanışlıdır. Ürün, kaliteli malzemesi ve davlumbaz ile duman ve koku oluşumunu minimum seviyeye düşürür. Mangal, raf sistemi ve çekmeceleriyle farklı ihtiyaçların karşılanmasını sağlar. Aynı zamanda ızgaralarının yer değiştirilerek kullanılması da mümkündür. Seçkin XXL davlumbazlı mangalı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • Kutu Ölçüleri: 35x68x80 cm
  • Ayak Yüksekliği: 63 cm
  • Kurulu Tam Boyu: 120 cm

Seçkin Davlumbazlı Portatif XXL Mangalın Özellikleri Nelerdir?

Seçkin Davlumbazlı Portatif XXL Mangalın Özellikleri Nelerdir?

Seçkin XXL davlumbazlı mangal, pek çok avantajlı özelliğiyle öne çıkar. Ürün, lüx bir modeldir ve pratik bir şekilde kurulabilecek yapısıyla portatiftir. Mangal, krom ayaklarıyla kısa sürede birleştirilir. Emaye gövdesi sağlıklı bir kullanım olanağı sunar. Et ve diğer yiyecekleri pişirmek için uygundur. Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal, siyah rengiyle modern ve güzel görünür. Kullandığınız alanda dekorasyonunuzla uyumlu olarak değerlendirebilirsiniz. Söz konusu ürün, büyük boy olması sayesinde kalabalık gruplara yemek hazırlarken avantaj sağlar. Ürünün davlumbaz yüksekliği 50 cm olarak belirtilir. Bu sayede duman etrafa yayılmaz ve yukarı doğru süzülüp kolaylıkla uzaklaşır. Böylece mangal yapılan alanda ağır bir koku oluşmaz ve çevresindekileri de rahatsız etmez. Aynı zamanda ayakları 63 cm olduğu için yerden yüksekte ve dengeli durur.

Seçkin Davlumbazlı Portatif XXL Mangalın Paket İçeriği Nasıldır?

Seçkin Davlumbazlı Portatif XXL Mangalın Paket İçeriği Nasıldır?

Seçkin davlumbazlı mangal XXL paket içeriğinde kullanıcıların ihtiyaç duyduğu her türlü malzeme bulunur. Davlumbazlı emaye gövde, ara raf, çekmece, tava ve 2 adet ızgara sayesinde mangal yüksek performans sergiler. Ayrıca ilave baca, krom ayaklar ve 4 adet kelebek vidayla birlikte gönderilir. Bu sayede montaj sırasında kolaylık sağlar. Gövdeye bağlı tüm parçaları yerine oturtup kelebek vidalarla sabitledikten sonra istediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz. Kurulum sırasında çok fazla güç sarf etmezsiniz ve enerji harcamazsınız böylece pratiklik sağlar. Tamamı kısa sürede kurulan mangal, pişirme yaparken size avantaj sağlayan ekipmanlarınızı bir arada tutmanıza yardımcı olur. Özel raflarına ve bölmelerine malzemelerinizi yerleştirebilirsiniz. Böylece mutfağa gidip gelmenize gerek kalmaz. Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal, geniş kapasitesiyle özel davetlerinizde kullanabileceğiniz bir seçenektir.

Seçkin Davlumbazlı Portatif XXL Mangal Kullanışlı mıdır?

Seçkin portatif ayaklı pratik mangal, portatif olması sebebiyle kullanışlı bir üründür. Söz konusu mangalın ayaklarına geçirilmesi amacıyla eklenen bir raf sistemi mevcuttur. Aynı zamanda gövdesine takılabilen közlük çekmecesi içinde sebzelere aromatik lezzetler verebilirsiniz. Kışlık hazırlıklarınız için bu bölümü kullanabilirsiniz. Ayrıca mangalda et pişirirken rüzgâr ve ateş ayarını kolaylıkla yapmanıza da destek olur. İki parçalı ızgara ve ilave ızgara istediğiniz gibi yer değiştirilerek kullanılır. Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal, toplandığında tamamı davlumbazın içine girebilecek şekilde 3’te 1’i boyutlarında küçülür. Böylece kutusunun içinde taşınabilir veya depolanabilir. Bu pratik ve kullanışlı mangalla aileniz ve sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal fiyatıyla da kullanıcılara avantaj sağlar. Seçkin XXL davlumbazlı portatif mangal yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleriyle birkaç işlemle sepetinize eklemeniz mümkündür.