Seçkin Yayıncılık Örneklerle Algoritma Ve C# Programlama Algoritma – Erhan Arı

380 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Seçkin Yayıncılık Örneklerle Algoritma Ve C# Programlama Algoritma – Erhan Arı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alesta Akademi Satıcı Ünvanı: ALESTA AKADEMİ EĞİTİM VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051083837800001 Vergi Kimlik Numarası: 0510838378
    Bu ürün Alesta Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gördüğü yoğun ilgi sonucunda, gözden geçirilmiş 4. baskısını yapan kitap programlamaya yeni başlayanları da kapsayacak şekilde, programlama ile ilgilenen, günümüzün tercih edilen ve yaygın olarak kullanılan programlama dillerinden biri olan C# dilini öğrenmek isteyen, Bilgisayar Programlama dersini alan tüm eğitim kurumları öğrencilerine yönelik sade ve anlaşılır bir dille yazılmıştır. Kitabı bitirdiğinizde, programlama mantığını ve C# programlama dilini öğrenebileceksiniz. Kitap içerisinde temel kavramlar, algoritmalar, akış diyagramları, C# Konuları ve C# ile gerçekleştirilmiş örnekler yer almaktadır. Ayrıca C# diline ait komut ve ifadelerin daha iyi kavranabilmesi için programın kullanılışları uygulamalı olarak anlatılmıştır. Tüm konularda kolaydan zora doğru analiz edilerek çözülmüş örneklere ve konu içlerinde konuların daha iyi kavranabilmesi için çalışma sorularına ve 134'ü çözümlü 194 Örnek Çalışmaya yer verilmiş ayrıca tüm sorularda akış diyagramları oluşturularak programlama mantığının öğrenilmesi amaçlanmıştır. Örnek çalışmalar C# derleyicisi tarafından derlenmiş olup, ekran çıktılarına kitap içerisinde yer verilmiştir. Eser, üniversitelerde okutulmakta olan temel seviyedeki "Temel Programlama, Algoritmalar" derslerine uygun olarak hazırlanmış olup algoritmalar ve C# dilini kendi kendine öğrenmek isteyenlere de hitap etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Erhan Arı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver