Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml-Sebamed Clear Face Yüz Temizleme Köpüğü 150ml

1.093,95 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml-Sebamed Clear Face Yüz Temizleme Köpüğü 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJLARSEPETİ Satıcı Ünvanı: ALKIM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110101313
    Bu ürün AVANTAJLARSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml-Sebamed Clear Face Yüz Temizleme Köpüğü 150ml Sebamed Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Krem 50 ml Ürün Markası: Sebamed Ürün Boyutu: 50 ml Özet Bilgi: İçeriğindeki 3 zincirli hyalüronik kompleks sayesinde cildin tüm katlarına ulaşır, anında dolgunlaştırıcı etki sağlar, kırışıklık görünümünü azaltır. Ürün Faydaları: Cildin nem rezervelerini korumaya yardımcıdır. Kırışıklıkları gözle görülür derecede belirgin azaltmaya yardımcı Hyalüron Kompleks içerir. Hyalüron Kompleksi üç farklı şekilde cilde etkir. Uzun zincirli hyalüronik asit nemi doğrudan cilt yüzeyine bağlar ve böylece daha pürüzsüz bir cilt sağlar. Kısa zincirli hyalüronik asit, cildin daha derin katmanlarına nüfuz eder ve esnekliğini destekler. Hızlı emilir, cilde yağlı olmayan ipeksi ve sıkı bir his verir. Kuru ve olgun ciltler için mükemmel bakım sağlar. Uygun Cilt Tipi: Hassas ve Normal Ciltler Kullanım Şekli: Cildinizi temizledikten sonra günde 2 defa nazikçe masaj yaparak yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulayınız. Sebamed Clear Face Yüz Temizleme Köpüğü 150ml Ürün Adı: Sebamed Clear Face Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml Ürün Boyutu: 150 ml Ürün Faydaları: Ciltteli sebumu, kiri ve yağı nazikçe arındırır. İçeriğindeki hamamelis cildin görünümünü tazelemeye yardımcı olur. İpek proteini ve allantoin cildi yumuşatır ve nemlendirir. Cildin doğal pH5.5 değerini sağlar. Cilt tarafından kolayca tolere edilir. Uygun Cilt Tipi: Yağlı ve düzensiz ciltler. Kullanım Şekli: Sebamed Clear Face Tonik, sabah temizliğinden sonra günde bir defa uygulanır. Etkilenen cilt bölgesinin büyüklüğüne göre beş ila on damla makyaj pamuğu üzerine dökülerek cilde uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Köpük
Geri Bildirim Ver