Sebamed Clear Face Sivilce Karşıtı Temizleme Köpüğü 150 Ml (sbm101)

334,90 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
484,95 TL

Ürün Bilgileri

Sebamed Clear Face Sivilce Karşıtı Temizleme Köpüğü 150 Ml (sbm101)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * . * yumuşak sabun ve alkali içermeyen su ile aktif hale gelen bileşen yüksek cilt toleransı sağlar ve cildi kurutmadan gözeneklerin derinlerine kadar nüfuz ederek nazikçe temizler. * formül akneye sebep olan bakterileri 5 dakika içerisinde öldürerek sivilcelere ve siyah noktalara karşı etkili bir şekilde karşı koyar. * panthenol cildi rahatlatır ve yeniden canlandırır. * iltihaplı sivilcelerin çok sayıda olduğu durumlarda cilt temizliğinde kullanılması özellikle tavsiye edilmektedir. * . * tüm clear face ürünleri sağlıklı cildin sahip olduğu ph 5.5 değeri ve sivilceler, siyah noktalar ve cilt bozukluklarına karşı savaşan aktif içerikler kullanılarak formüle edilmişlerdir. * 1. . adım: Tonik - Clear face derinlemesine temizleyici yüz toniği, 3. Adım: Bakım - Clear face bakım jeli, 4. Adım: Iltihaplarla savaş - Clear face örtücü sivilce kremi * kullanımı: Küçük miktarda köpüğü avuç içinize sıkınız ve cildinize nazikçe masaj yapınız. Köpüğü cildinizin yüzeyinde 5 dakika tutmanınz önemlidir çünkü bu şekilde köpük deriye nüfuz edecek ve bakterileri etkili bir şekilde yok edecektir. Sonra tamamen durulayınız. * sivilcelerden ve siyah noktalardan kurtulmak ve böyle kalmak için 4 adımdan oluşan bu cilt bakım programını sabahları ve akşamları uygulayın. * günlük kullanıma uygundur. * tüm cilt tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver