Sebamed Bebek Şampuanı 500 ml

347,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,99 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
452,76 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sebamed Bebek Şampuanı 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arvenzo Satıcı Ünvanı: LİMA GRUP TÜKETİM MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608141869300001 Vergi Kimlik Numarası: 6081418693
    Bu ürün Arvenzo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebamed Bebek Şampuanı 500 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİSebamed şampuan, hassas bebek tenleri için hazırlanmış özel bir şampuandır. Bebeğinizi banyo yaptırırken gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür. Saçlarında etkin bir temizlik elde etmenize fayda sağlar. Aynı zamanda teninin yumuşacık olmasına yardımcı olur. Hassas bebek ciltleri için formüle edilmiş şampuanı ilk günden itibaren güvenle kullanabilirsiniz. Bebekler anne karnına düştüğü andan itibaren hayata hazırlanmaya başlar. Doğumlarından sonra da belli bir zamana kadar bu hazırlık devam eder. Gerek bedensel gerek ruhsal açıdan sürekli gelişim içindedirler. Aileler bu gelişimin sağlıklı ilerleyebilmesi için vücut bakımlarını yaparken özenli olmalıdır. Henüz tam anlamıyla gelişmemiş bağışıklık sistemlerini düşünerek bakımlarını dikkatli yapmalıdır. Bebeklerin aldıkları besinlerin ve bakımlarında kullanılan ürünlerin içerikleri önemlidir. Narin yapılarına uygun ürünler tercih edilmelidir. Sebamed bebek ürünleri hassas bebek ciltlerine uygun içerikle üretilmiştir. Miniklerde cildin koruyucu taba kası henüz gelişmediğinden, bu gelişime katkı sağlamak için PH değeri 5.5 olarak düzenlenmiştir. Sebamed markası tüm ürünlerinde PH değerini 5.5 olarak belirler. Özellikle hassas ciltlerin bakımı ve korunması konusunda ürünlerini birçok klinik test ile onaylatmış bir firmadır. Sağlıklı bir cildin koruyucu asit örtüsünün PH değeri 5.5 dir. Bu değer dengede olmalıdır. Aksi halde cilt dışardan gelen olumsuz etkilere karşı savunmasız kalır. Hastalığa sebep olan mikroorganizmalar PH 5.5 değerde daha zor ürediği için bu değerdeki bakım ürünlerini tercih etmek daha yararlı olacaktır. Sebamed şampuan içeriği,cildin asit örtüsünü korumada destek sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Onların bakımında her zaman en faydalı ürünü kullanmak isteyen ebeveynler için tasarlanmış özel bebek şampuanıdır . Her banyoda keyif alarak kullanacağınız bu ürüne sahip olmanın yolu çok kolay. Bebekler için üretilen bu şampuanı deneme fırsatınıkaçırmayın . Sebamed şampuan fiyat olarak da gayet uygundur. Hem uygun ücreti hem de bebeklere özel içeriği ile size faydalı olacaktır. Bebeklerin ciltleri neme yetişkinlerden daha çok ihtiyaç duyar. Vücutları düzenli olarak nemlendirilmelidir. Kullanılan ürünlerin de nem ihtiyacına katkı sağlaması gerekir. Yeterli nem sağlanmaz ise bebeklerin teni kurulukla başa çıkamazçatlak ve tahriş gibi durumlara maruz kalır. Bu şampuan nemlendirici içeriği sayesinde kurulukla mücadele eder. Bebeğinizin gözlerini yakmaz böylece banyolarını daha rahat yaptırmanıza fayda sağlar. O rahatça banyosunu yapıp temizlenirken sizde çocuğunuzun mutlu anlarından keyif alırsınız. Saçlarında ipeksi bir yumuşaklık elde etmenizi sağlar. Kolay taramaya yardımcıdır.Sağlıklı büyümeleri için sık banyo yapmaları önemlidir. ÜLKE: ALMANYA İTHALATÇI FİRMA: OMEGA PH-ARMA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.MERDİVENKÖY MAH. BORA SK. NO:1 A OFİS BLOK 5. KATNİDA KULE GÖZTEPE/İSTANBUL

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver