Schwarzkopf Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma Ilacı No 0 1000 ml

1.500 TL

Ürün Bilgileri

Schwarzkopf Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma Ilacı No 0 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ün-ko kozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZNUR ÜNVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4594374974615520 Vergi Kimlik Numarası: 9180108403
    Bu ürün Ün-ko kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal-Adınıza Faturalı-Ücretsiz Kargo->KAIZEN SHOP Güvencesi ile Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacı No 0 1000 ml AÇIKLAMASI Hydrowave Teknolojisi ile geliştirilen ürün, uzun süreli bukle ve dalgalara sahip olmanızı sağlar Verilen şeklin 12 haftaya kadar kalıcı olmasını sağlar Saça şekil veren ürün, saçın yumuşak dokusunun korunmasını sağlar

Ürün Özellikleri

  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver

Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacı Trendyol'da!

Çeşitli besleyici ve şekillendirici sıvılarla saçlarınızı süsleyebilir ve onlara yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı da bunlardan biridir. Söz konusu sıvı geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürünün esas amacı düz saçları dalgalandırmaya yarayan perma işlemini daha kalıcı kılmaktır. Sıvının numarası, kullanım için uygun olduğu tel tipini belirtir. Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı, esnek ve dirençli saçlar için uygundur. Bunun anlamı ise ürünün güçlü ve sağlam yapıdaki tellerde kullanımının elverişli olmasıdır. Sıvı içeriğindeki güçlü formül sayesinde üstün performans gösterir. İlacın bu etkisi kullanıcılar tarafından beğenilir. Ürünün genel özelliklerinden bazıları şu şekildedir:

  • Miktar: 1000 ml
  • Tür: Perma İlacı
  • Uzun süren etki

Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacının Özellikleri Nelerdir?

Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacının Özellikleri Nelerdir?

Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürün Hydrowave teknolojisi kullanılarak üretilen nemlendirici ve hidrolize edilmiş ipek proteinli formülden imal edilir. Söz konusu sıvı saç stili kıvırcık ya da düz farketmeksizin, tellere bukle, dolgu ve dalga ekleyebilir niteliktedir. Ürünün içerisinde pek çok yenileyici ve destekleyici etkiye sahip Aloe Vera da mevcuttur. Böylelikle sıvı saça dalga kazandırırken hasar görmesini engeller ve nem dengesini %15 daha fazla korur. Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı, saç şekillendirme işlemlerinden önce kullanılır. Böylece ürün teller üzerinde katman oluşturarak koruma ve kalıcılık sağlar. Sıvı bu özelliği sayesinde kullanıcılardan tam puan almayı başarır.

Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacını Kimler Kullanabilir?

Schwarzkopf Natural Styling Classic perma ilacı oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Ürün uzun süre kalıcı bukle ve dalgalar oluşturur. Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı yaklaşık 12 hafta boyunca etkisini korur. Ayrıca sıvı, saçı yumuşatır. Ürünü perma yaptırmak isteyen kişiler gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Sıvı hem kadın hem de erkek kullanımı için uygun niteliklere sahiptir. Ürünü evde kendiniz kullanabilirsiniz. Dilerseniz sıvıyı kuaförünüzden profesyonel destek alarak da uygulayabilirsiniz. Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacından yüksek verim almak için ürünü yalnızca saç tellerine uygulamanız tavsiye edilir. Sıvının kafa derisine uygulanması istenilen sonuçları vermeyebilir. Ürünü dalga ve bukle oluşmasını istediğiniz alanlara sürebilirsiniz.

Schwarzkopf Natural Styling Klasik Perma İlacı Nasıl Kullanılır?

Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml perma ilacı son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Üründen yüksek verim almak için izleyebileceğiniz bazı adımlar mevcut. Sıvıyı saçınızda istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Ardından bu alanı durulamalısınız. Sonrasında ise özel saç bakım-nemlendirici sprey ile tellerin orta ve uç kısımlarını tarayın. Dilerseniz bu aşamada diğer Schwarzkopf saç ürünlerinden de yararlanabilirsiniz. Ardından sıvıların uygulandığı alanları bir havlu ile kurutabilirsiniz. Perma işlemi için saçı bigudilerle sarmalısınız. 10-15 dakika bekledikten sonra eklentileri çıkarmanız uygun. Sonrasında sabitleyici bir losyondan yararlanarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz Schwarzkopf Natural Styling 1000 ml no 0 klasik perma ilacı yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanmak mümkün olur. Siz de saçınızı uzun bir süre boyunca şekilli tutan bu sıvıyı Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.