schwartz Swt 7035 Saç Kesme Makinesi

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
7.999 TL'ye 109 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

schwartz Swt 7035 Saç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günebakan Satıcı Ünvanı: KESKİN KILINÇ E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0547106048400001 Vergi Kimlik Numarası: 5471060484
    Bu ürün Günebakan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwartz saç tıraş makinesi hem saç hem de sakal için uygun bir tıraş makinesi olarak öne çıkar. Tıraş deneyimini daha kaliteli hale getirir.
  • Kablolu tıraş makinesi tıraş esnasında tıraşın aksamasının da önüne geçer, süreyi daha kısa hale getirerek kullanımı hızlandırır.
  • Schwartz tıraş makinesi değiştirmeye bile ihtiyaç duymadan kendi kendini bileyen %100 paslanmaz çelik bıçaklar bulundurur.
  • Islak kuru tıraş makinesi su ve köpüğe gerek kalmadan tıraşı kolayaştırır. Böylelikle her ortamda tercihe bağlı tıraş deneyimi ortaya çıkarır.
  • Tıraş makinesi erkek tarzınızı ortaya koymanız için ihtiyacınız olan yardımcı bir model olarak beğeni toplar.
  • Schwartz SWT 7035, %100 temas etmediği için ciltte kızarıklık, hassasiyet yaratmaz.
  • Schwartz 7035 saç tıraş makinesi kullanmanıza imkan sunan dayanıklı şarjı ile bu tıraş makinesi uzun süre şarj etmeden tıraş işlemlerini gerçekleştirir.
  • Elektronik tıraş makinesi 4 dakikalık hızlı şarj özelliği ile bir seanslık kullanım sunarak, düzeltmeleri yapmanıza olanak tanır.
  • Schwartz SWT 7035 saç kesme makinesi akıllı düşük batarya göstergesi sayesinde güvenli bir şekilde tıraş deneyiminin konforunu artırır.
  • Schwartz SWT 7035 profesyonel saç kesme makinesi, kompakt ve hafif kullanışlı bir tasarımda sunulur.
  • Kaliteli bir kullanım sunan Schwartz saç kesme makinesi profesyonel kesimler yapmanızı mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablolu
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Schwartz P1428S4001 SWT 7035 Saç Kesme Makinesi

Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesi, hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Bu ürünün yardımıyla pratik bir şekilde saçınızı tıraş edebilirsiniz. Bahsi geçen cihaz ile hem saç hem de sakal kesimi yapılabilir. Ürünün kutusunda yer alan aparatlardan yararlanarak dilediğiniz uzunlukta kesim gerçekleştirebilirsiniz. Cihaz, farklı kalınlıktaki saçları etkili bir şekilde tıraş edebilir. Ürün sahip olduğu teknik özellikler sayesinde yüksek bir performans gösterir. Dayanıklı malzemeler kullanılarak imal edilen Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesinin genel özelliklerinden bazıları şöyledir.

  • Tip: Kablolu
  • Kullanım: Saç, sakal ve vücutta
  • Özellik: Kuru kullanım için uygun

Schwartz SWT 7035 Saç Kesme Makinesinin Özellikleri

Schwartz SWT 7035 Saç Kesme Makinesinin Özellikleri

Schwartz SWT 7035 saç kesme makinesi, kesim performansını yükselten pek çok özellikle donatılır. Cihazın ayırt edici yanlarından biri bıçak yapısıdır. Söz konusu ürünün bu aparatı görevlerini başarıyla yerine getirir. Keskin bıçakları sayesinde saç kesimi sırasında takılma yaşanmaz ve böylece pürüzsüz sonuçlar alabilirsiniz. Bahsi geçen cihaz kesim performansıyla kullanıcılardan tam puan almayı başarır. Kablolu bir kullanıma sahip olan model, saç kesiminin yanında ense ve sakal için de kullanılabilir. Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesinin ayırt edici yanlarından bir diğeri ise bıçaklarının üretildiği malzemedir. Bahsedilen aparatlar, paslanmaz çelikten imal edilir. Bu sayede ürünü uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesinin bıçakları keskinliklerini uzun süre korur.

Schwartz SWT 7035 Kablolu Saç Kesme Makinesi Ergonomik midir?

Schwartz SWT 7035 Kablolu Saç Kesme Makinesi Ergonomik midir?

Schwartz SWT 7035 tıraş makinesi, tasarımı ile ergonomiktir. Böylece ürün oldukça rahat bir kullanım sunar. Cihazın ele oturan yapısı sayesinde aleti sıkıca tutmanıza gerek kalmaz. Ayrıca Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesi bileğinizi ve kolunuzu da minimum düzeyde yorar. Pratik bir kullanıma sahip olan ürünün paket içeriğinde 9 farklı parça mevcuttur. Bunlardan 4 tanesi özel başlıklardır. Söz konusu aparatlardan yararlanarak 3 mm, 6 mm, 9 mm ve 12 mm ölçülerinde kesim yapabilmeniz mümkündür. Her bir boyut için ayrı başlık mevcuttur. Cihazın paketinde yer alan diğer parçalardan biri ise özel saç kesim makasıdır. Bu alet sayesinde uzun yerlerde kısaltma yapabilirsiniz. Böylelikle tıraş işlemi çok daha kolay olur. Cihazın paketindeki ürünlerden diğeri ise özel taraktır. Bu tarak saç boylarını ayarlamayı kolaylaştırır.

Schwartz SWT 7035 Kablolu Saç Kesme Makinesi Kimler içindir?

Schwartz SWT 7035 Kablolu Saç Kesme Makinesi Kimler içindir?

Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesi, işlevsel yapısıyla oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Bu cihazı, kendi saçını ev rahatlığında kesmek isteyenler tercih edebilir. Ayrıca ürünün yardımıyla sevdiklerinizin saçlarını da kesebilirsiniz. Cihaz sayesinde sakal tıraşı olmak da çok daha kolaydır. Uzamış kılları jiletle almak zor bir işlem olabilir. Bu nedenle öncelikle Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesini kullanarak sakalınızı kısaltabilir ve ona istediğiniz şekli verebilirsiniz. Dilerseniz ardından jilet ile tıraş olabilir ve pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesi belirli aralıklarla bakım ve temizlik gerektirebilir. Bu işlemi kolayca yapabilmeniz için cihazın paketinde fırça ve yağ mevcuttur. Dilerseniz ekipmanların yardımıyla ürünün bıçaklarını temizleyebilir ve aleti ilk günkü gibi temiz tutabilirsiniz. Schwartz SWT 7035 kablolu saç kesme makinesi yorumlarına göz atmanız mümkündür. Ardından siz de bu kullanışlı ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.