schwartz Swm-9005 Titreşimli Yüz Masaj Aleti

365 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

schwartz Swm-9005 Titreşimli Yüz Masaj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Günebakan Satıcı Ünvanı: KESKİN KILINÇ E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0547106048400001 Vergi Kimlik Numarası: 5471060484
    Bu ürün Günebakan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titreşimli Yüz Masajı Güzellik Bakımı T Şekli Masaj Aleti Sıkılaştırma kırışıklık Bar yüz masajı aracı Özellikler: Cildiniz için güvenli bir anti-bakteriyel malzeme. Altın kaplama germanyum t-bar cildinizle güvenli temas için yüzey oluşturma Titreşim masaj terapisi son derece hit bir güzellik teknolojisidir ve cilt bakım araçlarında bir his olmuştur. Titreşim (masaj) yoluyla nemli ve elastik tutmak için cildi etkinleştirin. Cilt kan dolaşımında yardımcı olun. Yüz germe, cilt sıkılaştırma, cilt yeniden canlandırma. Göz kese kaldırmak, göz, dudak, alın ve boyun etrafında kırışıklıkları azaltmak. Titreşim ile 6000 rotasyonlar her dakika. Sıkılaştırıcı bir etki elde etmek için yüz kas stimülasyonunu verin. Kompakt ve şık tasarım-çantanızda, cebinizde veya çantanızda taşımak için mükemmel Açıklama: Su geçirmez yapısı ile banyoda kullanabilirsiniz. Hücreleri etkinleştirin, yorgun bir cildin görünümünü gençleştirir. Alın, yanak, boyun, omuz, kol, eller ve bacaklarda kullanın. Şartname: Malzeme: metal Renk: altın Anma gerilimi: DC 1.5 V Frekans: 6000 rotasyon her dakika Güç: 1 * AA pil (dahil değildir) Toplam uzunluk: 195mm Kolu çapı: 16mm T-şekil : 33*6mm Çanta boyutu: 165*50mm
Geri Bildirim Ver