schwartz Sinek Öldürücü

349 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

schwartz Sinek Öldürücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Black & white Premium Home Satıcı Ünvanı: SEMRA KUŞKONMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980310370
    Bu ürün Black & white Premium Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sivrisinek Kovucu Taşınabilir Sinek Öldürücü Ledli Cız Cihazı Sinek Karasinek Yok Edici Elektrikli Kapalı Sivrisinek Kapanı, USB Güç Kaynağı ve Adaptörlü Sivrisinek Katili Lambası, Emme Fanı, Zapper Yok, Çocuk Koruması [NASIL ÇALIŞIR] BU ÜRÜN YALNIZCA MOSKİTLERDE KULLANILMALIDIR. USB eklentisi. Altı UV ampulü 368nm dalga boyu yayar. Bu dalga boyu, böcek sivrisineğinin ölümcül bir çekiciliğine sahiptir. Sivrisinekler ışık kaynağına çekilir ve daha sonra güçlü siklon altında sivrisinek tablasına hapsolurlar. Güçlü siklon sivrisineklerin susuz kalmasına ve ölmesine neden olur. [ULTRA GÜVENLİ GARANTİ] Radyasyon içermez, toksik değildir ve kimyasal madde içermez ve son derece sessizdir, bebek odası veya yetişkin yatak odası için idealdir İnsan sağlığı ve çevre için güvenlidir. [HER ZAMAN VE HER YERDE] Güç kaynağı USB'dir, böylece bunu bir adaptör, güç bankası, bilgisayar veya USB bağlantı noktasına sahip herhangi bir cihazla bağlayabilirsiniz. Çok portatiftir ve iç ve dış mekan için mükemmeldir. Sivrisinekleri öldürebilir veya aydınlatma için kullanabilir [TEMİZLİĞİ KOLAY]: Elektrikli sivrisinek katilini temizlemek ve dezenfekte etmek için yapmanız gereken her şey, tepsiyi sivrisinek içinde ölü ile boşaltın. Cihaz iç mekanlarda kullanılabilir. Açıklama: 1. ABS malzeme çevre, güvenli ve dayanıklıdır. 2. Düşük voltaj güç tasarrufu ve kullanımı güvenlidir. 3. Sessiz fan, iyi uyuyabilmenizi sağlamak için neredeyse sessiz bir uyku ortamı sağlar. 4. fan güçlü hava akımı, hava kurutma ve dehidratasyon ile sivrisinekleri güvenli ve kolay bir şekilde öldürmek için vorteks yapabilir. 5. Güvenlik ve hijyen: herhangi bir kimyasal madde olmadan, toksik olmayan, tatsız, radyasyon, güvenlik ve çevre koruma Özellikler: Renk: beyaz Malzeme: ABS Genel boyut: 16.5x10cm / 6.5x3.94 inç Güç: DC5V-1A Anma gücü: 5W Anma gerilimi: 110-220V Paket içeriği: 1 x LED sivrisinek katili lamba Not: 1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-2cm hata izin lütfen. Anlayışınız için teşekkürler. 2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı gösterilebilir. Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.
Geri Bildirim Ver