Genel Markalar Dikiş Makinesi Beyaz

650 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dikiş Makinesi Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKTIK Satıcı Ünvanı: MEHTAP DÖNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 9730345810
    Bu ürün TEKTIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nakış yapmak için uygun fonksiyonlar sunan mini dikiş makinesi mekanik özelliktedir.
  • Ev tipi dikiş makinesi pedalsız bir şekilde çalışma gerçekleştirmesinin yanı sıra çift iğnelidir.
  • Zigzag ve piko dikişleri yapabileceğiniz düz dikiş makinesi 4 adım ilik açabilme adım sayısına sahiptir.
  • Elektrikli dikiş makinesi sahip olduğu 50 farklı desen ile dikiş yapımında çeşitlilik sunar.
  • 16 farklı fonksiyon bulunduran çift iğne dikiş makinesi sayesinde farklı dikiş ve nakış teknikleri uygulayabilirsiniz.
  • Schwartz SWS 4580 dikiş makinesi manuel şekilde yönlendirerek kullanabileceğiniz ayarlanabilir dikiş stilleri sunar.
  • Dekoratif dikişler yapabileceğiniz portatif dikiş makinası basitleştirilmiş diş açma özelliği sunar.
  • Pilli dikiş makinesi LED ışıklı aydınlatmaya sahip olmasıyla dikiş işlemi esnasında net bir görüş sağlar.
  • Zigzag dikiş makinesi aksesuarları arasında 4 adet iğne, ayak kumandası ve adaptör yer alır.
  • Ergonomik ve çok fonksiyonlu dikiş makinesi ile yama yapabilir, sökülen herhangi bir kumaşı dikebilir ya da farklı dikiş çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
  • Schwartz 4580 dikiş makinesi dikiş sökücü, fermuar ayağı ve düğme dikiş plakasına sahiptir.
  • İplik geçirici ve makara pimi bulunan Schwartz SWS 4580 dikiş makinesi ile kolayca dikiş yapabilirsiniz.
  • Otomatik ve pedalsız dikiş makinesi ayarlanabilir olması sayesinde istediğiniz modelde dikiş çalışması gerçekleştirebilirsiniz.
  • Desen dikiş makinası temel dikiş aksesuarlarından oluşan bir sete de sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesi

Schwartz dikiş makinesi, evinizi küçük bir atölyeye dönüştürebilecek niteliklere sahiptir. Pek çok özelliği bulunan bu kullanışlı makine, dikim yapma işini olabildiğince kolay hâle getirir. Birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilen bu cihaz, yüzlerce kumaş türüne etkili sonuçlar doğurur. Ürün, ideal boyutları ve ağırlığı sayesinde portatif kullanım sağlar. Evinizde fazla yer tutmayacak bu makine, zamandan ve enerjiden tasarruf etmeniz için idealdir. Schwartz dikiş makinesi beyaz ve pembe tonları kullanılarak üretilir. Bu renk, cihazın pek çok dekorasyon unsuru ile uyumlu olmasını sağlar. Schwartz beyaz dikiş makinesi, son derece sağlamdır. Cihazın hem iç hem de dış aksamı, tüketicilerin uzun süre randıman alması için dayanıklı materyaller kullanılarak üretilir.

  • Renk: Beyaz
  • Garanti Süresi: 2 Yıl
  • Kullanım Alanı: Nakış-Dikiş

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Schwartz dikiş makinesi özellikle evde kullanım amacıyla dizayn edilen bir üründür. Makineyi Hem profesyonel kullanıcılar hem de dikiş işlemlerine yeni başlayan bireyler rahatlıkla ürünü tercih edebilir. Kullanıcılar makineyle oldukça çeşitli ve eğlenceli projeler ortaya koyabilir. Ürün yaklaşık 12 farklı tarzda dikiş işlemini gerçekleştirir. Ayrıca cihazın otomatik iplik sarma özelliği de vardır. Makinenin iğne bölümünde bütünleşik dikiş lambası bulunur. Bu özellik cihazın, loş ortamlarda bile rahatlıkla kullanılmasını sağlar. Schwartz dikiş makinesinin devri düşük veya yüksek olacak şekilde ayarlanabilir. Ürün farklı kumaş tipleri için değişik baskı ayaklarına da sahiptir. Makinenin üzerinde ters dikiş düğmesi de bulunuyor. Ters dikiş özelliği cihazı işlevsel kılan önemli detaylardan biridir. Schwartz beyaz dikiş makinesi, şık ve ergonomik tasarımıyla beğeni toplar.

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesi Kullanışlı mıdır?

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesi Kullanışlı mıdır?

Cihazı kullanışlı kılan temel detaylar arasında pek çok kumaş türünde kullanıma uygun olması yer alır. Ayrıca ideal boyutları ve ağırlığı da tüketicilerin işini kolaylaştırır. Ürün pedallı olarak kullanıma uygundur. Kısa sürede hızlı ve düzgün dikişler yapmanızı sağlayacak bu makine, birbirinden güzel ürünler hazırlamanıza yardımcı olur. Ayrıca söz konusu cihaz kıyafet tadilatları için de idealdir. Küçük söküklerden yamalara, desen ve model oluşturmadan boy ayarlamaya kadar pek çok işlem bu ürün ile kolayca halledilir. Schwartz beyaz dikiş makinesi, adaptörü olan bir cihazdır fakat kullanıcılar ürünü arzularına göre pillerle de çalıştırabilir. Ürünün aktif hâle gelmesi için 4 adet AA tip pile ihtiyaç vardır. Böylece makineniz sizi, her an priz aramak zorunda bırakmaz.

Schwartz Beyaz Dikiş Makinesi Kaliteli midir?

Schwartz dikiş makinesi kalitesiyle göz doldurur. Ürün dayanıklı materyaller kullanılarak imal edildiği için yıllarca ilk günkü performansını korur. Ürünün ömrünü, kullanım şartlarına uymak da doğrudan etkiler. Bu nedenle makine alınınca kullanım kılavuzu okunmalı, özellikle iğne ve iplik takma işlemleri doğru bir biçimde gerçekleştirilmelidir. Schwartz dikiş makinesi, rahat taşınabilir. Farklı odalarda dikim yapmak hatta ürünü ev dışına çıkarmak isteyen bireyler, bu anlamda zorlanmayacaktır. Hafif ve ergonomik yapı, arzu ettiğiniz tasarımı dilediğiniz ortamda hazırlama olanağı sunar. Söz konusu makineyle; kot, nevresim ve örtü kumaşlarını dikilebilir. Ayrıca cihaz; keçe, polar ve kadife gibi kumaşlara da kolayca şekil verme özelliğine sahiptir. Schwartz dikiş makinesi, kullanıcılardan tam not alan bir üründür. Cihazı deneyimleyen tüketiciler ürünün; pratik ve işlevsel olduğundan bahseder. Siz de kolayca muntazam dikişler elde etmek için bu makineyi Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Schwartz dikiş makinesi yorumlarına da göz atabilirsiniz.