Schoeller Sohler Teknik Resim Kağıdı (a3 15 Adet )200 gr

228 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Schoeller Sohler Teknik Resim Kağıdı (a3 15 Adet )200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VOX SANATSAL Satıcı Ünvanı: VOX SANAT TEKNİK ÇİZİM VE HOBİ MALZEMELERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925092591200001 Vergi Kimlik Numarası: 9250925912
    Bu ürün VOX SANATSAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grafik kağıtlarıdır.
  • Geri dönüşüme uygun, uzun ömürlü.
  • Mat yüzeyli, doğal beyaz renkli, asit ve klor içermez.
  • Yüzeyinin ince dokulu olması renklerin net ve yoğun görünmesini kolaylaştırır.
  • Yüksek kalitede ve teknik özelliklerde üretilen bu özel kağıtlar mürekkep ile çalışmalarda keskin ve kusursuz çizim yapmaya olanak sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kalem Ucu Boyutu 4B
  • Kağıt Tipi Tabaka Kağıtlar
  • Sanatsal Kalem Tipi Mimari Kalem
Geri Bildirim Ver

Schoeller SC20211982.001 Sohler A3 15 Adet 200g Teknik Resim Kağıdı

Schoeller Şöhler A3 teknik resim kâğıdı, kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. Teknik çizimle ilgilenen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün, mürekkep ile uyumlu bir yüzeye sahiptir. Kâğıdın dokusu, çizgilerin belirgin bir biçimde görünmesini sağlar. Bu ürünün boyutları, 29,7 cm x 42 cm olarak belirlenmiştir. A3 olarak adlandırılan bu özel ölçü, kâğıdın geniş bir çizim alanına sahip olmasını sağlar. Pakette 15 adet teknik resim kâğıdı mevcuttur. Her biri aynı boyutlara sahip olan bu ürünler, teknik çizimlerin yapıldığı sırada kolaylık sağlar. Paketi uzun bir süre boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bahsi geçen ürünün geniş yüzey alanı sayesinde detaylı çizimler yapmanız mümkün hâle gelir. Bu kâğıt hem profesyoneller hem de amatörler tarafından satın alınabilir.

  • Miktar: 15 adet
  • Kâğıtların Ölçüsü: A3
  • Ağırlık: 200 gram

Schoeller Sohler 15 Adet A3 Teknik Resim Kağıdı Dokusu Nasıldır?

Schoeller Sohler 15 Adet A3 Teknik Resim Kağıdı Dokusu Nasıldır?

Schoeller Şöhler 15 adet 200 gram A3 teknik resim kâğıdı mat renkli bir yüzeye sahiptir. Ürünün yapısı, çizimlerin daha kolay görünmesini sağlar. Söz konusu ürünü, üzerine doğrudan ışık tutarak kullanabilirsiniz. Kâğıt, mat bir yüzeye sahip olduğu için çizim yaptığınız esnada konforsuz hissetmezsiniz. Ürünün yüzey kısmı ise ince dokuludur. Bu ise renklerin bir hayli canlı görünmesini mümkün hâle getirir. Ürünün bu özelliği sayesinde ufak dokunuşlarla detaylı çalışmalar yapmak kolaylaşır. Schoeller çizim kâğıdının öne çıkan bir diğer özelliği ise teknik kalemler ile uyumlu olmasıdır. Kalemlerin mürekkebi, özel olarak geliştirilmiş yüzeyin üzerinde dağılmaz. A3 Şöhler kâğıdı çizimlerinizi dijital ortama rahatlıkla aktarmanızı sağlar. Çizgiler, mat renkli yüzey sayesinde ilgili cihaz tarafından kolayca tespit edilebilir. Bu kaliteli ürün; kroki ve plan oluşturmak için kullanılabilir.

Schoeller Sohler A3 Teknik Resim Kağıdı 15 Adet Dayanıklı mıdır?

Schoeller Şöhler 15 adet 200 gram A3 teknik resim kâğıdı sağlam bir yapıya sahiptir. Ürünün dayanıklı olmasını sağlayan unsur ise üretim materyalidir. Paket içeriğinde yer alan kâğıtlar, kaliteli hamurdan üretilir. Bu malzeme, ürünlerin uzun süre boyunca muhafaza edilebilmesini sağlar. Dokuma biçimi ise kâğıdın dayanıklılığını artıran bir diğer unsurdur. Özel yüzey hem mürekkepli hem de kurşun kalem ile kullanılabilir. Bu kağıt, baskı uygulanarak kullanıldığında bile zarar görmez. Schoeller Şöhler 15 adet A3 teknik resim kâğıdı, rahatlıkla dosyalanabilir. Bu, ortaya çıkardığınız projeleri ve yaptığınız çizimleri kolay bir biçimde sunum hâline getirmenize olanak tanır. Ürünün dayanıklı yüzeyi, renklerin ve çizgilerin deforme olmasını önler. Schoeller Şöhler 15 adet 200 gram A3 teknik resim kâğıdı, beklentilerinizi karşılar.

Schoeller Sohler A3 Teknik Resim Kağıdı 200 gr Kaliteli midir?

Schoeller Şöhler 15 adet 200 gram A3 teknik resim kâğıdı, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu ürün, mimarlar ve mühendisler için uygundur. Özel olarak geliştirilmiş kâğıtlar, endüstriyel tasarımcılar için de idealdir. Bahsi geçen meslek gruplarından bir tanesine dâhilseniz, geniş yüzey alanına sahip olan bu ürün aracılığı ile çalışma verimliliğinizi artırabilirsiniz. Schoeller A3 kâğıt, sağlam yapısı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu ürünün imalat aşamasında kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Kâğıdın dokusu, yapılan çizimlerin tüm detaylarını açık bir biçimde gözler önüne serer. Dilerseniz siz de Schoeller Şöhler 15 adet 200 gram A3 teknik resim kâğıdı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Konforlu ve verimli bir biçimde çizim yapmanızı sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.