3
Anahtarlık kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

schkırt B Harf Gümüş Yıldız Halka VIP Taşlı Ekstra Figürlü Epoksi Harf Anahtarlık Hediyelik Anahtarlı

124,90 TL

Ürün Bilgileri

schkırt B Harf Gümüş Yıldız Halka VIP Taşlı Ekstra Figürlü Epoksi Harf Anahtarlık Hediyelik Anahtarlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: schkırt Satıcı Ünvanı: AHMET OĞUZHAN ÖKÇÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6520285703
    Bu ürün schkırt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİĞİNİZ HARFİ MUTLAKA NOTLAR KISMINDA BELİRTİNİZ AKSİ TAKDİRDE GÖRSELDEKİ ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR. Ürünlerimiz özel hediye kutularında gönderilmektedir. Ürünlerimiz parlak görünümde ve sağlam bir yapıya sahiptir kırılma kopma yapmazlar. Çanta aksesuarı olarak kullanıma uygundur. Tamamen el yapımı özel tasarım ürünlerdir. Gündelik hayatınızda kullanabileceğiniz aynı zamanda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünlerdir. Ürünlerimiz epoksi reçineden üretilmiştir. Ürünlerimizin yükseliği 4cm derinliği 0,8-0,9mm boyutundadır. Fotoğraflar SCHKIRT’a aittir.

Ürün Özellikleri

    Materyal Bileşeni

    • Materyal BileşeniEpoksi Reçine
    Geri Bildirim Ver