Schafer Tost Keyfi Tost Makinesi

2.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Schafer Tost Keyfi Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuza Yakala Satıcı Ünvanı: BAYRAM AVM ZÜCCACİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0158095396700001 Vergi Kimlik Numarası: 1580953967
    Bu ürün Ucuza Yakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer tost makinesi geniş ızgara yüzeyi sayesinde kısa sürede birden fazla gıdayı pişirebilme imkanı tanır.
  • Granit tost makinesi yapışmaz ve yanmaz özelliği ile öne çıkar. Bu sayede gıdaların yüzeye yapışmasını önler ve enfes sofralar hazırlamayı mümkün kılar.
  • Siyah tost makinesi modern, şık ve minimal tasarımıyla göze hitap eder.
  • Schafer Tost Keyfi tost makinesi 1750 Watt güce sahiptir. Böylelikle güçlü ısıtma sistemini öne çıkarır ve ısıyı eşit dağıtarak yemeğinizin çiğ kalmasını önler.
  • Schafer Tost Keyfi granit yüzeyi sayesinde yapışmayı önler ve temizleme kolaylığını öne çıkarır. Yağ toplama hazinesine sahip olan ürün, yağ kalıntısının temizleme zorluğunu ortadan kaldırır ve kolay bir temizlik imkanı sunar.
  • Tost makinesinin üst gövdesi 180 derece açılabilir ve ızgara olarak kullanılabilir. 5 farklı ısı seviyesine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Alüminyum
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Schafer Tost Keyfi Tost Makinesi

2004 yılından beri mutfakta hayatınızı kolaylaştıran Schafer tost makinesi ile pratik kullanım sunar. Mutfakta her zaman elinizin altında bulunan bu yardımcı ürün ile sevdiklerinize lezzetli tostlar hazırlayabilir, onları mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda ızgara yapma imkanı sağlayan model, uzun ömürlü ve kaliteli materyali sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Günün her saatinde pratik bir şekilde atıştırmalık hazırlayabilir ve yiyeceklerinizi ısıtabilirsiniz. Kolay kullanımı pratiklik sağlayan ve eşsiz lezzetli tostları ile aile bireylerinin gönlünde taht kuran bu makine sayesinde tüm övgüleri kazanırsınız. Asaleti simgeleyen siyah rengi ile zevkinize de hitap eden bu ürün, her dekorasyondaki mutfak ile uyum sağlar. 6 dilim ekmek kapasitesine ve 5 kademeli ısı ayarına sahip olan bu modelle tadı damakta kalan atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.

  • Granit gövde
  • Kolay ve pratik kullanım
  • Kademeli ısı ayarı

Beğenilen Schafer Tost Keyfi Makinesi Özellikleri

Beğenilen Schafer Tost Keyfi Makinesi Özellikleri

Kaliteli yapısıyla yıllara meydan okuyan Schafer Tost Keyfi tost makinesi gönül rahatlığı ile kullanım imkanı sunar. Günün dilediğiniz saatinde acıktığınızda yiyecekleri hızlı ve zahmetsiz bir şekilde ısıtabilen bu ürünle mükemmel lezzetteki tostları pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Pratik mutfak aletleri arasında yer alan Schafer Tost Keyfi makinesi dakikalar içinde kahvaltı hazırlamanıza yardımcı olur. Kademeli ısı ayarı sayesinde tost haricindeki yiyecekleri de makinenizde ısıtabilir ve pişirebilirsiniz. 5 kademeden oluşan ısı ayarı, ışıklı göstergesi ile size kolaylık sağlar. 1750 W gücündeki bu ürünle aynı zamanda sağlıklı ve leziz ızgaralar hazırlayabilirsiniz. Çift taraflı olarak kullanılabilen plakalar döküm granitten imal edilir. Çıkarılabilir özellikteki bu plakalar bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Yanmaz yapışmaz granit döküm plakalar 23 x 17 cm ebatındadır. 6 tost ekmeğinin rahatlıkla sığabildiği bu ürün geniş aileler için idealdir.

Dakikalar İçinde Hazırlanan Schafer Tost Keyfi

Dakikalar İçinde Hazırlanan Schafer Tost Keyfi

Hayatın hızlı akışı içerisinde sıklıkla tercih edilen ve hazırlanması pratik olan tost, Schafer Tost Keyfi ile damaklarda iz bırakır. Yüksek ısıtma gücü ile kaşarlı, sucuklu veya karışık her türden tostu optimum şekilde pişiren bu ürün, performansıyla beğeni toplar. Schafer Tost Keyfi tost makinesi 1750 Watt gücü sayesinde pratik bir şekilde sebze, köfte, tavuk ve balığı ızgara edebilir, yemeklerinizi kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Fazla bulaşık çıkarmadan yiyeceklerinizi hazır hale getiren bu ürünü beğenerek kullanabilirsiniz. Yağ toplama haznesinde biriken yağı kolaylıkla temizleyerek mutfak hijyenine katkı sağlayabilirsiniz. Tekrar ısıtma fonksiyonu ile yemeye hazır yiyeceklerinizi sıcak bir şekilde tüketebilirsiniz. Dikey pozisyonda saklama imkanı sunan bu ürün, mutfak dolap ve tezgahında yer kaplamaz. Schafer Tost Keyfi yorumlarını inceleyerek ürünü önceden deneyimleyen gerçek müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Uygun Schafer Tost Keyfi Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Uygun Schafer Tost Keyfi Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Üretildiği materyalin kalitesine, sahip olduğu teknik özelliklere, ebatına ve markasına göre belirlenen Schafer Tost Keyfi fiyatları bütçe dostu seçeneklerle sunulur. Yiyeceklerin her kısmının eşit şekilde pişmesini sağlayan Schafer markasının bu cihazında yer alan döküm plakalar eşit basınç uygular. Yemeğinizi gerektiği oranda sıkıştıran bu ürünün plaka yüksekliği ayarlanabilir özelliktedir. Bu sayede yiyeceklerinizi ezmeden güvenle pişirebilirsiniz. Schafer Tost Keyfi tost makinesi yorumlarıyla ürün hakkında ön bilgi edinebilir, doğru tercih yapabilirsiniz. Tutacak kısımları ısınmayan malzemeden üretilen bu makineyi eliniz yanmadan güvenle kullanabilirsiniz. Modern tasarımı ile ön plana çıkan bu ürün ergonomik yapısı sayesinde de konforlu bir kullanım sağlar. Güvenilir online alışverişin adresi olan Trendyol ile Schafer Tost Keyfi tost makinesi fiyatları arasından bütçenize uygun olanı tercih edebilir, üstün özellikteki bu ürüne sahip olabilirsiniz.