Schafer Dante Yemek Takımı - 55 Parça - Mavi - 02

2.879 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Schafer Dante Yemek Takımı - 55 Parça - Mavi - 02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOCATEPE HOME Satıcı Ünvanı: SALİH KOCATEPE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5670146469
    Bu ürün KOCATEPE HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schafer Dante 55 Parça Mavi 02 Yemek Takımı Malzeme: Fine Bone Ürün içeriği: - 12 Adet 27 cm Servis Tabağı - 12 Adet 23 cm Yemek Tabağı - 12 Adet 21 cm Pasta Tabağı - 12 Adet 15 cm Çorba Kasesi - 1 Adet 30 cm Kayık Tabak - 3 Adet 25 cm Kayık Tabak - 1 Adet Kürdanlık - 1 Adet Biberlik - 1 Adet Tuzluk - Fine Bone ürünleri parlak, ince ve pürüzsüzdür. - Göze hitap eder ve zariftir. - Bulaşık makinesinde yıkanabilir. - Tüm Fabrikalarda Alman teknik özelikleri ve standartları kullanılarak üretim yapılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 50-100
Geri Bildirim Ver

Schafer Dante Yemek Takımı 55 Parça - Mavi - 02

Göz alıcı yemek takımları, ilgi çekici sunumlar için tercih edilen ürünlerdir. Çeşitli renk ve desenler ile sofraları süsleyen her bir parça, keyifli şekilde hazırlık yapma noktasında destek olur. Schafer mavi yemek takımı, kolay kullanımı ve kolay temizlenmesi ile müşterileri cezbeder. Tasarım ve şekil bakımından beğeni toplayan ürün, müşterilerin çeşitli sofra konseptleri için yaptıkları tercihlerinden biridir. Schafer 55 parça yemek takımı hem parça sayısı hem de mavi rengi gösterişli sofralar yaratır. Gerekli olan ürünlerin aynı set içerisinde yer alması ve aynı özelliklere sahip olması müşterilere kolaylık sağlar. Schafer’ın ortaya koyduğu bu set de yemek tabağından servis tabağına kadar çeşitli boyut ve yapılardaki parçaları kapsar. Tarzınızı sunumlarınıza yansıtmak ve kullanışlı ürünlere sahip olmak adına bu seti tercih edebilirsiniz.

  • Parlak tasarım
  • İnce dizayn
  • Pürüzsüz yapı

Schafer Mavi Yemek Takımı ile Renkli Sunumlar

Schafer Mavi Yemek Takımı ile Renkli Sunumlar

Takım halinde bulunan mutfak araç gereçleri, düzenli olabilmek ve parçalar arasında bütünlük sağlayabilmek açısından tercih edilir. Müşterilerin severek kullandığı Schafer Dante yemek takımı-55 parça-mavi renkli set, beyaz ile uyumu yakalamış parçalardan oluşur. Yuvarlak tasarımı ile sofralara şıklık taşırken bulaşık makinesine yerleştirme noktasında da müşterilere pratiklik sağlar. İdeal derinlikteki tabaklardan oluşan setin zarif ve estetik duruşu da misafir sofralarında kullanım için uygunluk taşır. Özel günlerde de tercih edilebilen set içerisindeki tabakların ortası beyaz, kenar kısımları ise mavi desenlerden oluşur. Servis tabakları ise tamamen desenlidir. Schafer Dante yemek takımı-55 parça-mavi yorumları sayesinde siz de satın almak istediğiniz bu ürünlerin detaylı özelliklerine ulaşabilirsiniz. Sizi yansıtan sofra sunumları elde edebilmek ve ailenizle birlikte yemek yerken keyifli vakit geçirebilmek adına bu seti tercih edebilirsiniz.

Pratik Sunum Sağlayan Schafer Mavi Yemek Takımı

Pratik Sunum Sağlayan Schafer Mavi Yemek Takımı

Mutfaklarda özenle hazırlanan yiyecek ve içecekleri kolaylıkla gösterişli bir sunum haline getirebilme noktasında yemek takımları önemli bir faktördür. Schafer Dante 55 parça yemek takımı, göz alıcı desenleri ve parlaklığı sayesinde müşterilerin kullanmayı arzu ettikleri ürünlerden biridir. Aynı zamanda ince yapısı sayesinde hem muhafaza ederken alandan tasarruf sağlamaya yardımcı olur hem de sofra sunumlarında fazlalık oluşturmaz. Pürüzsüz yüzeyi ile dikkatleri üzerine çeken Schafer Dante yemek takımı-55 parça-mavi-02-1S1203-01001-MAV02 kod yardımıyla müşteriler tarafından aratılır. Yuvarlak tasarımı ve özenle üretilen yapısı sayesinde bulaşık makinesinde yıkanabilir. Belirli standartlar dikkate alınarak üretilen parçalar, göze hitap ederken kullanışlı yapısıyla da müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Geniş misafir sofraları için tercih edilebilecek 12 kişilik takımı temin ederek arzu ettiğiniz şekilde sunumlar hazırlayabilir, mavi rengin verdiği huzuru evinize taşıyabilirsiniz.

Schafer Mavi Yemek Takımı Özellikleri ve Fiyatı

Schafer Mavi Yemek Takımı Özellikleri ve Fiyatı

Yemek takımı tercih ederken uzun ömürlü bir kullanım imkanına sahip ürünlerden yana seçim yapmak önemlidir. Schafer Dante yemek takımı, uzun zaman boyunca kullanılmaya elverişli sağlam yapısı sayesinde müşteriler tarafından özenle tercih edilir. Ürün içerisinde 8 farklı parça bulunur. Set 12 kişilik olarak üretilirken içerisinde servis tabağı, yemek tabağı, pasta tabağı ve çorba kasesinin yanı sıra kayık tabaktan oluşur. Ayrıca set içerisinde birer adet kürdanlık, biberlik ve tuzluk da bulunduğu için sunum yaparken tüm malzemeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Schafer Dante yemek takımı-55 parça-mavi kullananlar ürün boyutlarının ve miktarlarının yeterli düzeyde olduğunu yazdıkları yorumlar aracılığıyla belirtirler. Schafer Dante yemek takımı-55 parça-mavi fiyatları, ürün parça sayısına ve kalitesine bağlıdır. Trendyol üzerinden kolaylıkla sipariş verebileceğiniz bu ürünler ile sunumlarınıza modern dokunuşlar yapabilirsiniz.