SC PROJECT Honda Cb750 Hornet 2023-2024 Sc1-r Titanium Performans Egzoz

69.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

SC PROJECT Honda Cb750 Hornet 2023-2024 Sc1-r Titanium Performans Egzoz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KastelMotor Satıcı Ünvanı: HAKAN ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1523989292000001 Vergi Kimlik Numarası: 6760290966
    Bu ürün KastelMotor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ORJİNAL HONDA SERVİS AKSESUARIDIRPARÇA KODU : 0R24M-PEX-013 +1,4 BG GÜÇ +2,2 NM TORK -1,4 KG AĞIRLIK Teknik özellikler Güç 9700 rpm'de +1,4 hp Tork 5000 rpm'de +2,2 Nm Ağırlık -1,4 kg (Stok 3,85 kg / SC 2,45 kg) Astar Giymek Gövde malzemesi Titanyum Uç kapağı malzemesi Karbon fiber Bağlantı borusu malzemesi SAE 304 paslanmaz çelik Montaj tipi Braket Tip onayı - EC / ECE Evet - Sokakta yasal - Euro 5 Tip onay belgesi Evet SC-Project, 23YM CB750 Hornet'in yeni aksesuarını , Montesa Honda ile ortaklaşa geliştirilen ve yalnızca Avrupa'daki resmi Honda ağı üzerinden satış ve dağıtım için geliştirilen , merakla beklenen ve arzu edilen geçmeli susturucuyu duyurmaktan mutluluk duyar . Yeni Spor Susturucu, İtalyan üreticinin sınıfının en iyisi SC1-R modelini temel alıyor, CB750 Hornet için tasarlanıp geliştirildi ve artık Avrupa Pazarına yönelik Özelleştirilmiş Parçalar aksesuar serisinin bir parçası. SC1 -R susturucu gerçek bir sanat, teknoloji ve tasarım eseridir. %100 İtalya'da üretilmiştir . Bu susturucu, ultra hafif titanyumdan yapılmıştır ve Hornet için özel olarak tasarlanmış bir ısı kalkanına sahip, hidroforming teknolojisiyle elde edilen susturucu çıkışıyla birlikte yüksek kaliteli bir karbon fiber uç kapağına sahiptir . Bu kit, Hornet'in yeni motorunun karakterini ve özellikle sesini vurgularken performansı artırır ve ağırlıktan tasarruf sağlar. Hiçbir ek parça veya bileşen gerekmediğinden kurulumu kolay ve çeviktir. Bu ürün, SC-Project tarafından yetkili laboratuvar tarafından onaylanarak Euro 5 düzenlemelerine tamamen uygundur . Bu susturucu OEM yan kasalara uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver