Say Yayınları Sokrates'in Savunması

Ürün Bilgileri

Say Yayınları Sokrates'in Savunması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Teekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Platon, hiç kusku yok ki düsünce tarihinin en önemli ve etkili filozoflarindan biridir. Felsefenin kurumsallasmasina ve felsefede yazili gelenegin olusmasina katkida bulunmus, iki dünyali metafizigiyle bütün bir Ortaçag düsüncesini belirleyecek olan idealist felsefe geleneginin baslaticisi olmustur. Hiristiyan Ortaçag felsefesine ve Islam düsüncesine etkisi bakimindan da ayrica önem tasiyan Platon, düsünce tarihi boyunca tartisilan tüm problemleri yüzlerce yil öncesinden ele almis ve ilk büyük felsefi sistemi insa etmistir. Sokrates in ölümünden kisa bir süre sonra kaleme alinan Sokrates in Savunmasi, dinsizlik suçu isledigi gerekçesiyle mahkemeye verilmesi etrafinda dönen Euthyphron ve hakkinda verilen ölüm kararinin gerçeklesmesine dek geçen zamani içeren Kriton la birlikte Sokrates i ölüme götüren olaylar dizisinin en önemli noktalarindan biridir. Tarihin en önemli savunmalarindan birisi olan bu Savunma yi konu edinen baska eserler olsa da Platon un kaleme aldigi Savunma pek çok yönden tarihsel gerçeklere en uygun eser olarak kabul edilir. Platon un, mahkemede fiili olarak bulunduguna dair yaptigi göndermeler de Savunma daki aktarimlarin birinci elden olduguna dair düsüncemizi pekistirir. Sokrates in Savunmasi ile Sokrates felsefesinin misyonu ve temellendirilmesi hakkinda bilgi edinmenin yani sira, Antik Yunan da mahkemelerin yapisi ve isleyisi hakkinda da önemli bilgilere ulasabiliyoruz. Ürün Adı: Sokrates'in Savunması Ürün Kodu: 9786050200416 Basım Yılı: 2017.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Ahmet Cevizci

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sokrates
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver