Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 50 G (12'li Paket)

189,99 TL
(15,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 50 G (12'li Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Peynirci Hüseyin Kodal Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KODAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5740302838
    Bu ürün Peynirci Hüseyin Kodal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lezzetini Sagra fındığından alan sarelle ürünleri %100 doğal içeriği ve fındık oranıyla çocuklar için iyi bir enerji kaynağıdır. Kahvaltı sofralarınızı zenginleştirmek için sarelleyi ekmek üstü ya da kreple birlikte tüketebilir, ara öğünlerde tercih ederek açlığınızı ya da tatlı isteğinizi bastırabilirsiniz. Sarelle kakaolu fındık ezmesi % 13 oranında fındık içerir. Sarellede kullanılan tüm maddeler doğaldır ve içeriğinde trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler bulunmaz. Genetiği değiştirilmemiş soya lesitini ve kimyasal reaksiyonlarla elde edilen doğala özdeş aroma yerine vanilya bitkisinden üretilen doğal vanilya kullanılıyor. Özel cam kavanozlarda tüketiciye ulaştırlan sarelle fındık ezmeleri serin ve kuru bir yerde saklanırsa uzun süre tadını ve kokusunu muhafaza eder. İşletme Kayıt No TR-52-K-000180 Kullanım Önerileri Kokudan ve nemden uzak tutunuz. Net Miktar (g/ml) 50 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Şeker, Bitkisel Yağ (Ayçiçek, Shea, Hindistan Cevizi), Fındık (%13), Yağsız Süt Tozu, Kakao Tozu (%7), Peynir Altı Suyu Tozu, Laktoz, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Doğal Aroma Verici (Vanilya). Alerjen Uyarısı "Fındık Peynir Altı Suyu Tozu Laktoz" Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver