SARAZ HALI Kıtchen Mutfak Halısı

329 TL
Boyut/Ebat: 80 x 100
80 x 100
80 x 150
80 x 300
100 x 200
120 x 180
180 x 280
100 x 300
160 x 230
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SARAZ HALI Kıtchen Mutfak Halısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARAZ HALI Satıcı Ünvanı: SARAZ HALI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745087691900001 Vergi Kimlik Numarası: 7450876919
    Bu ürün SARAZ HALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için
  • Bu ürün SARAZ HALItarafından gönderilecektir.
  • Kitchen mutfak yıkanabilir ince kaymaz dekoratif halıdır. Özel seçilmiş renklerin ve sade tasarımın birleştirilmiş modern halidir. 8mm hav yüksekliğindedir. Lekelere karşı dirençlidir ve yıkanabilir. 2 yıl garantilidir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Listelenen fiyat 6 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Özellik Düz Saçak
  • Taban Jel
  • Üretim Şekli Dijital Baskı
  • Renk Siyah
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver

Saraz Halı Kitchen Modern Mutfak Halısı

Mutfaklar gün içinde aktif olarak kullanılan alanlar arasında yer aldığı için kirlenmeye oldukça müsaittir. Bu nedenle bu tür alanlarda kullanım açısından pratiklik sunan eşyalar tercih etmek gerekir. Mutfaklara uygun Saraz Halı kitchen modern mutfak halısı 80x100 gibi temizlemesi kolay ve şık bir halı iyi bir tercih olur. Lekelere karşı dirençli olan ürün, yiyeceklerin sıkça dökülüp düştüğü mutfaklarda kaymaz tabanı ile avantaj sağlar. Dijital baskı ile renkli ve canlı desenlere sahip halınızı mutfağınıza uygun olan ebata göre seçebilirsiniz. Masa ve sandalyeleri aktif olarak kullandığınız bu alanda hareketten ötürü sürüklenerek kayan halılar sorun oluşturur. Bu nedenle jel tabana sahip Saraz halıyı tercih ederek bu sorunu çözebilirsiniz. 80×150 cm ebatındaki halıyı uzun ve dar alanlara sermek için tercih edebilirsiniz.

  • Kayma yapmayan jel taban
  • Yıkanabilir yapı
  • Lekelere karşı dirençli doku

Dikkat Çekici Saraz Mutfak Halısı Özellikleri

Dikkat Çekici Saraz Mutfak Halısı Özellikleri

Saraz halı, mutfaklar için oldukça kullanışlı bir üründür. Lekelenmelere karşı dirençli olacak şekilde tasarlanan halı ince yapısıyla kolay kaldırılır. Kirlendiğinde çamaşır makinesine atarak yıkamaya uygundur. Hafif oluşu ve ince yapısı sayesinde halıyı katlayarak kısa bir süre içerisinde yıkayabilir, kuruttuktan hemen sonra kullanmaya devam edebilirsiniz. Jel tabana sahip oluşu sayesinde sürekli hareket halinde olduğunuz mutfağınızda gezerken halı ayağınızın altında sabit kalır, kayma yapmaz. Dikdörtgen şeklindedir. 80 cm genişliğe ve 150 cm uzunluğa sahip olacak şekilde üretilen tasarımı mutfağınızda herhangi bir yerde kullanabilirsiniz. Modern temalı kitchen mutfak halısı renkli dijital baskı desenleri ve canlı görünüşüyle mutfağınıza ayrı bir hava katmaya yardımcı olur. Orta tüylü, 8 mm hav yüksekliğine sahip ürün yumuşak bir dokusuyla öne çıkar. Bu sayede temizliğini de kolaylıkla yapabilirsiniz.

Saraz Mutfak Halısı Temizliği ve Kullanımı

Saraz Mutfak Halısı Temizliği ve Kullanımı

Saraz modern mutfak halısı kaymaz jel tabana sahip ince yapılı bir ürün olduğundan temizliği oldukça pratiktir. Halınızı süpürge ile kolayca temizleyebilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkamak için makine içine sığacak boyutta katlayarak 30 derece sıcaklıkta sıkma işlemi yaptırmadan çalıştırabilirsiniz. Kuruturken güneşte bekletecekseniz jel tabanlı yüzeyin güneşin doğrudan vurduğu bir alanda olmadığından emin olmak, kullanım ömrünü uzatmak adına önemlidir. Ayrıca ürünü uzun süre ıslak bekletmemek gerektiğinden mümkün olduğunca çabuk kurumasını sağlayan ortamlarda bu işlemi yapabilirsiniz. Tüm bu yıkama işlemleri sırasında sudan etkilenmeyen jel taban bu özelliği ile mutfaklarınızda olası su dökülmelerine karşı dayanıklılık gösterir. Çok çabuk eskimeyen yüzeyi sayesinde günlük kullanıma ve lekenlenmelere karşı dirençlidir. 80×150 cm ebatındaki ürünü mutfağınızın büyüklüğüne ve kullanmak istediğiniz alana uygun olarak serebilir, mutfağınızı renklendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Saraz Kitchen Halı Fiyatları ve Yorumları

Bütçe Dostu Saraz Kitchen Halı Fiyatları ve Yorumları

Saraz Halı kitchen modern mutfak halısı 80x100 fiyatları halının sağladığı avantajlar ve kullanım konforu göz önünde bulundurulduğunda avantajlı fırsatlarla karşınıza çıkar. Küçük alanlarda kullanılmasına rağmen kaymaması, kirlenmeye en müsait yer olan mutfak için lekelere karşı dirençli olması ve modern desenlerle süslenmesi sağladığı avantajlardan bazılarıdır. Özellikle tasarım konusunda modern çizgiler, dijital baskı tekniğiyle işlendiği için oldukça şık bir görünüme sahiptir. Mutfağın ambiyansını yansıtmaya uygun, çeşitli renkli figürlerle bezeli halı, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu bir yüzey üzerinde sıralanarak göz alıcı görünüşü ile öne çıkar. Orta uzunluktaki yumuşak tüyleri hem ayaklarınızın altında yumuşak dokulu bir his bırakır hem de temizlik açısından kolaylık sağlar. Mutfağınızda tezgah önüne veya yemek masasının altına serebilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir, değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Saraz Halı kitchen modern mutfak halısı 80x100 yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.