SANEC 2wd Mbot Alüminyum Araç Kiti - Arduino

445,19 TL

Ürün Bilgileri

SANEC 2wd Mbot Alüminyum Araç Kiti - Arduino

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANEC Satıcı Ünvanı: SANEC ELEKTRONİK VE OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743082448400001 Vergi Kimlik Numarası: 7430824484
    Bu ürün SANEC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2WD MBOT ALÜMİNYUM ARAÇ KİTİ – Arduino 2wd mbot robot alüminyum şase kitiyle kendi robotunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Arduino vb. geliştirme kartlarıyla mbot benzeri bir robotu kolaylıkla yapmanıza olanak sağlar. Şase üzerinde bulunan montaj delikleri kontrol kartı, motor sürücü, pil vb. aksesuarların montajını kolaylaştırmaktadır. Bu robot kiti sayesinde kendi mbotunuzu daha düşük maliyetle oluşturabilirsiniz. Uygulama Alanları: Uzaktan kumandalı araba Engelden kaçan robot Bluetooth kontrollü robot Çizgi izleyen robot Mayın tespit robotu Labirent robotu Özellikler: Kolay montajlanabilir şase Esnek ve sağlam teker Özel tasarım sarhoş teker Dayanıklı alüminyum şase Şase Rengi: Mavi Motor devri: 250 Rpm Motor voltajı: 6V Motor akımı: 100mA Teker çapı: 64.5mm Paket İçeriği: 1 x mBot Alüminyum Şase-Mavi 2 x Esnek Teker 2 x DC Çift Eksenli TT Dişli Motor-250Rpm 1 x Sarhoş Teker Vida ve somun seti NOT: Ürün demonte olarak gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver