Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri

194,31 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,47 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
237,33 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir an için hastalıklar hakkında size bugüne kadar anlatılan hiçbir şeyin doğru olmadığını düşünün!Elinizdeki kitap hayatınızı değiştirebilir çünkü sağlık ve hastalık hakkında bize nesillerdir öğretilmiş olanları paramparça ediyor. Kendinizi sağlıklı kılabilecek tek kişi sizsiniz!Sağlığı anlamak sanıldığı kadar zor değildir!Hastalıkların sadece bir tek temel nedeni vardır!Oto-bağışıklık teorisi yanlıştır!Böbreklerinizin ve adrenal bezlerinizin sağlıklı olması şarttır! Yazar Ron Garner, bu sağlıklı yaşam ilkelerinin nasıl ve neden işe yaradığını kendi deneyimlerinden yola çıkarak anlatıyor. Bütün bu ilkeleri keşfeden Dr. Robert Morse ile işbirliği yaparak sağlık ve hastalıklar konusunda daha fazla insanın gerçekleri öğrenmesine katkıda bulunuyor. Bir natüropatik tıp doktoru olan Robert Morse ise geleneksel tıp yaklaşımlarıyla yollarını ayırdıktan sonra, aslında kendi sağlığını kendisi sağlayabilen insan vücudunun gerçek işleyişini keşfetmiştir. Neredeyse elli yıl boyunca dünyanın dört bir yanından insanlara yaşadıkları ciddi sağlık sorunlarını tersine çevirme ve enerjik bir yaşam sürdürme konusunda yardımcı olmaktadır. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Ron Garner Yayınevi:Sander Yayınları Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Kategori:Geleneksel Sağlık Yöntemleri Roman Türü:Geleneksel Sağlık Yöntemleri Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:Sander Yayınları Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ron Garner
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri Trendyol'da!

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri, Ron Garner tarafından kaleme alınan bir kitaptır. Eserlerini mümkün olduğunca basit bir dille yazan Garner, bu sayede alanında çok okunan yazarlardan biri olmayı başarır. Kitap, vücudun doğru şartlarda kendi kendini iyileştirebileceği fikrinin üzerinde durur. Meyve ağırlıklı bir beslenme tipinin hayat tarzı haline getirilmesini savunur. Kitapta mevcut günlük diyetlerin sanıldığının aksine o kadar da masum olmadığı fikri vurgulanır. Sağlıklı yaşam ile ilgili beslenme kürleri de paylaşılır. Söz konusu eser, okurlarına tamamen vegan bir hayat tarzını önerir. Alternatif tıp konusunda bir başucu kaynağı olarak kabul görür ve geleneksel tıp ile ilgili tabuları yıkar. Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri kitabının genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Yazar: Ron Garner
  • Dil: Türkçe
  • Çevirmen: Dila Balcı

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri Kitabının Konusu Nedir?

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri Kitabının Konusu Nedir?

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri kitabı,sağlıklı yaşamın formülüne değinerek bunun aslında hiç de zor olmadığından bahseder. Bahsi geçen kitap, temelde bir sorunu çözmeye çalışır. Bu da yeryüzündeki bütün hastalıkların kaynağının aynı olma ihtimalidir. Yazar Ron Garvin'e göre hastalıkları temelde yalnızca bir taneye indirgemek mümkündür. Diğer hastalıklar ise yalnızca birer yanılsamadır. Yaşanılan sağlık problemlerinin çoğu, beslenme şeklinden kaynaklanır. Kitapta sağlıklı hayat hedefine ulaşmak için düzenli olarak egzersiz yapmanın faydasız olduğundan bahsedilir. Asıl yapılması gereken, hayat tarzının radikal bir şekilde değiştirilmesidir. Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri kitabına göre insanlar kendi bedenlerini tanımaz. İlaç şirketleri de bu durumu kendi çıkarları için kullanır. Söz konusu eser, benliğinize dair bilmediklerinizi keşfetmenize olanak sağlar.

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri Kitabı Kimler İçindir?

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri kitabı, beden sağlığı ile ilgilenen herkes tarafından keyifle okunabilir. Alternatif ve geleneksel tıp ile uzman ya da amatör olarak ilgilenen herkes, söz konusu eserin hedef kitlesinin parçalarını oluşturur. Vegan beslenme formülleri ile ilgilenen kişiler de Ron Garner'in bu eserinde aradığını bulabilir. Bahsi geçen kitap, zen felsefesi ile ilgilenen kişilere de hitap etmeyi başarır. Eserde yer verilen beslenme kürleri, bu ekole uygun olan diyetlerdir. Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri kitabını gerçek mutluluğu arayan okurlar da gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Kitaba göre sevinçli olmanın yöntemi; fiziksel, ruhsal ve zihinsel faktörler ile kendi bedenimizi tanımamızın bir sentezidir.

Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri Kitabının Yazarı Kimdir?

Ron Garner, 1938 yılında Kanada'nın Alberta eyaletinde doğar. Aslen Kanadalı emekli bir öğretmen olan Garner, Dr. Robert Morse'nin sağlıklı yaşam teorisi ile tanıştıktan sonra hayatında birçok değişiklik yapar. Hayatını onun fikirlerini tanıtmaya adamaya karar verir. Garvin ve Morse'ye göre insanlar otçul canlılardır. Hayvanları ve hayvansal gıdaları tüketmek, insan bedenine büyük ölçüde zarar verir. Ron Garner, hayatı boyunca agresif sağlık problemlerinden muzdarip olmuştur. Aradığını ana akım tıpta bulamayınca alternatif tıp alanına yönelmeye karar verir. Garner, Morse'un da etkisiyle ilaç şirketlerine karşı çıkan kampın aktif bir üyesi olur. Doğal sağlık ile ilgili konularda beş tane kitap yayınlamış olan bağımsız bir alternatif tıp araştırmacısıdır. Ron Garner, teorik altyapıdan ziyade uygulama ağırlıklı örnekler sunmayı tercih eder. Dilerseniz Sander Yayınları Doktorların Bilmedikleri yorumlarını inceleyebilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu etkileyici kitaba sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.