8
Sıcak Hava Tabancası kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Sandalcılar Pürmüz - Küçük Tüp Uyumlu - Pürmüz Şaloma Komple Set

249,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,90 TL

Ürün Bilgileri

Sandalcılar Pürmüz - Küçük Tüp Uyumlu - Pürmüz Şaloma Komple Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÖYBAŞI TİCARET Satıcı Ünvanı: GÖNÜL KÖYBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5882241466600001 Vergi Kimlik Numarası: 5890678740
    Bu ürün KÖYBAŞI TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pürmüz Şalama Komple Set - Aygaz Uyumlu Her türlü tavlama, ahşap ve budak yakma , boya yakma, kurutma , mangal tutuşturma ,vs. Her türlü ısıtma eritme ve yakma işleriniz için en ideal üründür. Aygaz Yak Yak Takımı Ocak Piknik Gaz Pürmüz Isı Tabancası Yakyak olarak da satılır. Ele rahat bir şekilde oturur, rahat bir kavrama sağlar. Kamp,barbekü,ilk yardım/hayatta kalma kitleri,ev onarım,tamirat,laboratuarlar,çözülme dondurulmuş kilitler,gözlük işleme ve kaynak, puro pipo çakmağı, dişçilik, cam, optik, kuyumculuk, mücevher sektöründe tüm lehimleme ve kaynak işlerinde, yakma ve tutuşturmada, gıda karamelize etmede yardımcı olur Çalıştırma : Pürmüz Hortumuna Kelepçeleri Geçirin. Hortum bir ucunu boruya diğer ucunu musluğa monte edip kelepçelerle sabitleyin. Montaj işleriminin ardından çalıştırmak için musluğu tüpe takın. Musluğu biraz açıp pürmüzün ucunu ateşleyin. Ardından kullanım alanına ve ihtiyaç şekline göre alevin miktarın belirleyin. Pürmüz Şalama Komple Set içeriği : 1 Pürmüz Borusu 2 Bağlantı Kelepçesi 1 Pürmüz Hortumu 1 Gaz Musluğu Aygaz Modellerine Uygundur. EP352 Modelidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver