Samsung Kdr Galaxy J3 2016 Sm-j320f Lcd Dokunmatik Ekran Siyah

Ürün Bilgileri

Samsung Kdr Galaxy J3 2016 Sm-j320f Lcd Dokunmatik Ekran Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung 07086 Sm-j320f Kdr Galaxy J3 2016 Siyah LCD Dokunmatik Ekran

Akıllı telefonların dokunmatik ekranları, cihazın kullanımını sağlayan temel bölümdür. Bu parçalar; düşme, çarpma veya kullanımdan kaynaklanan hasarlar yüzünden kırılabilir veya arızalanabilir. Bu arızalanmalara karşı parçanın değişmesi gerekir. Bozulan parçanın yerine Samsung Galaxy J3 SM-J320F LCD dokunmatik siyah ekran tercih edilebilir. Yedek parça olarak tasarlanan ürün, cihazın yeniden çalışır hâle gelmesi için üretilen avantajlı bir ekipmandır. Akıllı telefonunuzla birebir uyumlu olan parçanın montajını, teknik destek alarak yaptırabilirsiniz. Bu konuda bilgi sahibi iseniz parçayı kendiniz de takabilirsiniz. Samsung Galaxy J3 LCD dokunmatik siyah ekran, telefonunuzun orijinal hâlini bozmaz. Bu yedek parçanın öne çıkan özellikleri şöyledir:

  • Renk: Siyah
  • Uyumlu Olduğu Model: Samsung J3
  • Ekran: Dokunmatik

Samsung Galaxy J3 Dokunmatik Siyah Ekranın Özellikleri

Samsung Galaxy J3 Dokunmatik Siyah Ekranın Özellikleri

Samsung Galaxy J3 SM-J320F LCD dokunmatik siyah ekran, çeşitli sebeplerden kullanılmaz hâle gelen cihazınızı tamir etmenize yardımcı olur. Ürün, siyah renkli olarak tasarlanır ve Samsung markasının J3 akıllı telefon modeline özel üretilen bir alternatiftir. Cihaz serisinin orijinal tasarımı esas alınarak üretilen bu yedek parça, birçok özelliği ile aynı görüntü kalitesine ulaşmanızı sağlar. Ekran, cihazınıza takıldıktan sonra görüntüsü aynı kalır. Özellikle kontrol tuşları ve buton bölümü cihazla birebir uyumludur. Aynı zamanda telefon fonksiyonları da eskisi gibi kullanılabilir. Yedek parça, LCD ve dokunmatik özelliklere sahiptir. Samsung Galaxy J3 LCD dokunmatik siyah ekranı değiştirmek için birkaç küçük alet bulundurmanız gerekir. Böylece eski ekranı sökerken hem cihaza hem de kendinize zarar vermeden işinizi bitirebilirsiniz.

Samsung Galaxy J3 LCD Dokunmatik Siyah Ekran Dayanıklı mıdır?

Samsung KDR Galaxy J3 LCD dokunmatik ekran, kaliteli malzemeden üretilen dayanıklı bir üründür. Parça, özel ambalajı içinde jelatinli olarak gönderilir. Bu sayede ürünü takıp deneme şansınız olur. Ekranda sorun yoksa montajı için hazır hâle getirebilirsiniz. Samsung Galaxy J3 SM-J320F LCD dokunmatik siyah ekran, yapısı ve özellikleriyle sağlam bir üründür. Orijinal ekranınızın yerine kullanabileceğiniz kalitede üretilir. Ürün görüntüsü, fonksiyonları ve dayanıklılığıyla akıllı telefonunun kullanım ömrünü uzatır. Yeni bir telefon almanın maliyetine karşın pratik bir çözüm sunar. Ürün sayesinde daha ekonomik bir şekilde telefonunuzu yeniden kullanılabilecek duruma getirebilirsiniz. Samsung Galaxy J3 SM-J320F LCD dokunmatik siyah ekran, beklentileri karşılayan yapısıyla kullanıcıları memnun eder.

Samsung Galaxy J3 SM-J320F Dokunmatik Ekran Nasıl Takılır?

Samsung Galaxy J3 SM-J320F LCD dokunmatik siyah ekran, takılmadan önce cihazın hazırlanması gerekir. İlk olarak telefonun pili ve ekran soketi çıkarılır. Bu işlem yapılırken elektronik aletlerde kullanıma uygun olan büyük cımbızlardan yardım alabilirsiniz. Bataryasını söktükten sonra cihazı saç kurutma makinesi gibi bir aletle ısıtarak yapışkanın sökülmesini sağlayın. Isıtma işleminden sonra ekranı yan bölümlerinden kesici bir alet yardımıyla kaldırın. Bu işlem sırasında tuş takımlarının filmlerini kesmemek için özen göstermeniz önemlidir. Hasar gören ekran çıkarıldıktan sonra kulaklık bölümünü kontrol edebilirsiniz. Eğer kirli ise fırçayla hafifçe temizleyebilirsiniz. Yeni ekranı takarken yanda bulunan soketi dikkatlice yerine yerleştirin ve kalan parçaları monte edin. Böylece dokunmatik ekran kullanıma hazır hâle gelir. Son olarak bataryayı takıp cihazı çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ekranda marka ve model ismini gördüğünüzde işlem başarıyla tamamlanmış olur. Ürün hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için Samsung Galaxy J3 LCD dokunmatik siyah ekran yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu yedek parçayı Trendyol güvencesiyle hemen sipariş verebilirsiniz.