2
Soundbar kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar

9.850 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDENİZ TEKNO Satıcı Ünvanı: HALİME ÇİTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1160574018
    Bu ürün AKDENİZ TEKNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler Ürün Tipi: Soundbar Sabit Disk Kapasitesi: 2.0 Kanal Toplam güç (W): 40W Ürün numarası: 1210891 Çalar Oynatma Formatları: AAC. MP3 . WAV. FLAC Hoparlör Kolon Sayısı: 1 Kablosuz subwoofer: Hayır Kablosuz Kolon Sayısı: Evet Frekans ayarlayıcısı İnternet radyosu: Hayır Ekipman Çoklu Oda Desteği: Hayır Bluetooth: Evet Özel Nitelikler: Dolby 2Ch Genel özellikleri Renk: Siyah Ambalaj Boyutu: 180 mm / 712 mm / 170 mm Üretici Garantisi: 2 Yıl Samsung Türkiye Garantili Üretim Yeri: Çin Ambalaj Genişliği: 180 mm Ambalaj Yüksekliği: 712 mm Ambalaj Derinliği: 170 mm Çevre Ölçüsü: 141.2 cm Özellikleri kapat Dahili bas hoparlörü Tek Uzaktan Kumanda Çevresel ses genişletme Güçlü fakat kompakt bir ses deneyimi * Görüntüler temsili olup sadece örnekleme amaçlıdır. Ürün performansını etkilemeyen görünüm, tasarım ve GUI (Grafik Kullanıcı Arayüzü) özellikleri bildirim yapılmadan değiştirilebilir. ** TV ayrı olarak satılır. *** Uygulandığı yıllar (2014-2019) ?2020 Futuresource Consulting. Dahili bas hoparlörüyle mükemmel baslar DAHILI BAS HOPARLÖRÜ Ayrı bir bas hoparlörüne ihtiyaç duymadan derin basların dilediğiniz gibi sizi çepeçevre sarmasına izin verin. Soundbar, iki dahili bas hoparlörü ve bir ses kanalına sahiptir. Böylece alandan tasarruf ederken daha fazla bas sesleri elde edebilirsiniz. BAĞLAN, DINLE, TADINI ÇIKAR BLUETOOTH® TV BAĞLANTISI
  • Soundbar’ın Bluetooth özelliğini kullanarak Samsung TV’nize kolayca bağlanabilir ve en sevdiğiniz içeriklerin tadını hemen çıkarabilirsiniz.
  • USB MÜZIK OYNATMA
  • Bu Soundbar kendi alanınızda kendi müziğinizin tadını çıkarmanızı kolaylaştırır. Entegre USB 2.0 yuvası sayesinde tek yapmanız gereken içinde müzik dosyalarınızın bulunduğu bir belleği soundbar’a takmak ve oynat tuşuna basmak.
  • BLUETOOTH ÜZERINDEN MÜZIK OYNATMA
  • Soundbar, diğer cihazlarla kolayca kablosuz bağlantı kurmak için Bluetooth kullanır. Mobil cihazlarınızda hiçbir sorun yaşamadan, her yerde en yüksek kaliteli seslerle müziğin tadını çıkarın.
  • Tek uzaktan kumanda ile tüm sesleri kontrol edin TEK UZAKTAN KUMANDA Birden fazla kumandaya ihtiyacınız yok. Açma-kapama, ses seviyesi ve hatta ses efektleri gibi temel soundbar işlevlerini, TV’niz üzerinden bir Samsung TV uzaktan kumandasıyla kontrol edebilirsiniz. * İşlevler ve uzaktan kumanda tasarımı TV modeline ve bölgeye göre farklılık gösterebilir. ** Seçili Samsung TV’leri ile uyumludur. Samsung TV özelliklerine bakınız. Daha geniş boyutlarda sizi çepeçevre saran sesin tadını çıkarın ÇEVRESEL SES GENIŞLETME Çevresel ses genişletme özelliği, sesi yaymak için dinleme alanını yanlara ve yukarı doğru genişletir. Artık, gerçekten sürükleyici çevresel efektlerle harika ses kalitesinin keyfini çıkarabileceksiniz. Sesleri keşfetmenin yeni yolları NFC Soundbar ile en sevdiğiniz şarkıları dinlemek için akıllı telefonunuzu NFC üzerine koymanız yeterli. * Sadece uyumlu cihazlar.
  • * Gerçek ürün görseldeki üründen farklı olabilir. Lütfen ürün galerimize bakın. FOTOĞRAF GALERISI

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 2.0
  • Watt Aralığı 0-300
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar

Samsung HW-T400 40 W 2.0 kanal Bluetooth soundbar, Samsung'un kalitesi ve teknolojisiyle üretilir. 2.0 kanallı ve 40 W gücünde bir ses çıkışı sağlar. Bluetooth ve NFC teknolojileri sayesinde cihazlarınızı kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Yüksek ses kalitesine sahip bu soundbar, eğlenceli etkinlik ve aktivitelerde tercih edilebilir.

 
  • Yüksek ses kalitesi
  • Bluetooth ve NFC
  • Kablosuz

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar Özellikleri

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar Özellikleri

Samsung HW-T400 Bluetooth işlevsel özellikleriyle öne çıkan bir soundbar ürünüdür. İlk olarak, 2.0 kanallı bir soundbar olması, stereo ses çıkışı sağlar. Toplam gücü 40 W olarak belirtilir ve ürün, Dolby Digital ses çözücüleriyle donatılır. Bu özellikleri sayesinde, kristal netliğinde ve güçlü bir ses deneyimi sunar. Bluetooth ve NFC teknolojileri, cihazlarınızı kablosuz olarak kolayca bağlayabilmenizi sağlayan soundbar özellikleri arasında yer alır. Bu sayede, müzik dinlemek ya da film izlemek için kablo karmaşasından kurtulabilirsiniz. Soundbarın uzaktan kumandası da kablosuz olduğu için işlevsel bir kullanım sunar. Samsung HW-T400'ün diğer bir özelliği, dahili Subwoofer'ıdır. Bu sayede, daha derin ve dolgun bir bas deneyimi yaşayabilirsiniz. Dijital optik bağlantı ve USB portu gibi ek özellikleri de bulunur. Genel olarak Samsung HW-T400 Bluetooth soundbar, ev sinema sistemi kurmak isteyenlerin tercih edebileceği bir üründür.

 

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar İncelemesi

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar İncelemesi

Samsung HW-T400 40 W 2.0 kanal Bluetooth soundbar özellikleri ile verimli bir kullanıma sahiptir. Kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde cihazlarınızı kolayca bağlayabilirsiniz. Bu soundbar oldukça zengin bir ses deneyimi sunar. Çeşitli ev partilerinde, sinema gecelerinde ve günlük yaşamda TV izlerken bu soundbardan faydalanabilirsiniz. 2.0 kanallı ve 40 W gücünde bir ses çıkışı sağlayan ürün, pürüzsüz bir ses deneyimi sunar. Dolby Digital ses çözücülerine sahip olmasıyla kullananları memnun eder. Dahili subwoofer özelliği de daha zengin bir ses deneyimi sunmayı destekler. Ses kalitesi oldukça güçlü olan soundbar, keyifli vakit geçirmeniz için özenle tasarlanır ve çeşitli işlevsel özelliklerle geliştirilir. Bu özellikleri sayesinde, Samsung HW-T400 eve sinema sistemi kurmak isteyenler için uygun bir seçenektir. Ayrıca, müzik dinlemeyi sevenler veya oyun oynayanlar için de ideal bir üründür.

 

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar Fiyatı

Samsung HW-T400 40 W 2.0 Kanal Bluetooth Soundbar Fiyatı

Samsung HW-T400 sahip olduğu özelliklerin sağladığı avantajlarla öne çıkar. İlk olarak kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde cihazlarınızı kolayca bağlayabilirsiniz. Uzaktan kumandasının kablosuz olması da cihazın kullanışlı olması avantajını beraberinde getirir. Dahili subwoofer özelliği, soundbardan daha zengin bir ses deneyimi elde etmenizi sağlar. Böylelikle filmleri ve müzikleri daha verimli bir şekilde deneyimleme imkanına sahip olabilirsiniz. Bir diğer seçenek olarak Bluetooth ve NFC teknolojileriyle cihazlarınızı kablosuz olarak kolayca bağlayabilirsiniz ve kablo karmaşasından kurtulabilirsiniz. Samsung HW-T400, film izlemekten hoşlananlar ve müzik dinlemeyi sevenler için ideal bir üründür. Ayrıca, oyun oynayanlar için de zengin bir ses deneyimi sağlayabilir. Samsung kalitesi ve teknolojisiyle üretilen HW-T400, yüksek performansı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeker. Şık siyah renge sahip olması da evinizin dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlar. Samsung HW-T400 40 W 2.0 kanal Bluetooth soundbar yorum kısmında müşteri görüşlerini kolaylıkla inceleyebilir ve Samsung HW-T400 40 W 2.0 kanal Bluetooth soundbar fiyat detaylarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.