Samsung HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby Atmos Soundbar - Siyah 085Aseri

19.199 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.606 TL

Ürün Bilgileri

Samsung HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby Atmos Soundbar - Siyah 085Aseri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby Atmos Soundbar - Siyah - 1 1 . - 5 - - -

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 3.1.2
  • Watt Aralığı 301-600
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Samsung HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby Atmos Soundbar - Siyah

Hoparlör kullanarak kaliteli bir ses deneyimi elde edebilirsiniz. Samsung HW-Q800A 3.1.2 kanal 330W Dolby Atmos Soundbar siyah sesi detaylı hissetmenizi sağlar. Ürün, güçlü Dolby Atmos teknolojisi ile 360 derece ses deneyimi sunar. Ses dalgalarını her yönden eşit şekilde yayar. Ürün; 3 adet ses, 1 adet baslı hoparlör ve 2 adet yukarı akış sağlayan ses kanalına sahiptir. Odanın her noktasından akan ses gücü bulunur. Ürün, sahip olduğu kaliteli ses gücü ile konforlu bir kullanım sunar. Seslerle çevrili bir şekilde hissetmenizi sağlar. Samsung Soundbar, sahip olduğu DTS:X teknolojisi ile çok boyutlu ses akışı sağlar. Ürün, bulunduğu ortamda sesi optimize ederek odanın fiziki koşullarından bağımsız olarak güçlü bir performans sunar. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Çevreleyen ses akışı
  • Kumandalı pratik kullanım
  • Zengin ses frekansı

Samsung HW-Q800A 3.1.2CH Soundbar Özellikleri

Samsung HW-Q800A 3.1.2CH Soundbar Özellikleri

Samsung HW-Q800A 3.1.2CH Soundbar, ortamı çevreleyen ses akış mekanizması ile konforlu bir deneyim sunar. Basları ve tiz sesleri, rahat bir şekilde hissetmenizi sağlar. Bu ürün, siyah rengi ve modern tasarımı ile yaşam alanınızda dekoratif bir görüntü oluşturur. Samsung HW-Q800A Soundbar sahip olduğu uzaktan kumandası ile pratik bir kullanıma sahiptir. Aynı zamanda, uyumlu televizyon modelleri için tek bir uzaktan kumanda ile yeterli olur. Böylece, rahat biçimde kanal değiştirebilir, oyun konsolunuzu yönetebilir ve ses seviyesini düzenleyebilirsiniz. Ürün, analiz özelliği ile tüm sesleri kaliteli bir şekilde duymanıza yardımcı olur. Sahip olduğu ses mekanizması ile alçak seviyelerde net bir şekilde duymanıza yardımcı olur. Samsung HW-Q800A etkili performansı ile her sahnede gerçekçi ses deneyimine sahip olmanızı sağlar. Bu modeli keyifle kullanabilirsiniz.

Avantajlı Samsung HW-Q800A Fiyatları

Avantajlı Samsung HW-Q800A Fiyatları

Beğeni kazanan bu ürün, aktif ses yükseltme teknolojisi ile gürültülü ortamlarda rahat bir şekilde diyalogları duymanızı sağlar. Samsung HW-Q800A 3.1.2 kanal siyah Soundbar, ses demeti mekanizması ile odanızın içinde ses akışı yaratır. Üzerinizden sesin aktığını hissedebilirsiniz. Ürün, etkili performansı ile zengin bir ses kalitesi sunar. Cihazda aynı zamanda Wi-Fi ve Bluetooth özelliği bulunur. Böylece uyumlu cihazlar ile kolay bir şekilde eşleşir. Samsung HW-Q800A fiyat bilgisi, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Ana hoparlörün 3.6 kg ağırlığı ile 980 mm genişliği, 60 mm derinliği ve 115 mm yüksekliği bulunur. Subwoofer, 9.8 kg ağırlığı ile 210 mm genişliğe, 403 mm derinliğe ve yüksekliğe sahiptir. Ayrıca 1 adet HDMI girişi bulunur. Böylece, ihtiyacınıza yönelik kablolu bağlantı kurabilirsiniz.

Dikkat Çekici Samsung HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby

Dikkat Çekici Samsung HW-Q800A 3.1.2 Kanal 330W Dolby

Samsung HW-Q800A 3.1.2 kanal 330W Dolby Atmos Soundbar siyah fiyat bilgisi, ürünün özellikleri çerçevesinde belirlenerek kişilere sunulur. İki parçadan oluşan bu ürün, zengin ses kalitesi ile etkili bir deneyim sunar. Sesi her açıdan ve yönden hissetmenize olanak sağlar. Geniş aralıklı frekansı ile etkili bir ses deneyimi sunar. Bu ürün, çeşitli ses modları ile konforlu bir kullanım oluşturur. Çalışma durumunda 28 Watt - V güç tüketimi gerçekleştirir. Dikkat çeken bu modeli isteğinize göre duvara monte de edebilirsiniz. Ürün, kurulum gerektirmez. Bu sayede kolay bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Özgün tasarımı ile şık bir görüntüye sahiptir. Uyumlu cihazlar için telefonunuz ile gerçekleştirdiğiniz tek bir dokunuşla müzik dinleyebilirsiniz. Ürünü, HW-Q800A kodu ile Trendyol’dan güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz Samsung HW-Q800A 3.1.2 kanal 330W Dolby Atmos Soundbar siyah yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.