1
Soundbar kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Samsung HW-A450 2.1 Kanal Soundbar

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Samsung HW-A450 2.1 Kanal Soundbar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreller Satıcı Ünvanı: GÜRELLER AVİZE AKSESUAR ELEKTRONİK EV ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0443011892100014 Vergi Kimlik Numarası: 4430118921
    Bu ürün Güreller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HW-A450 2.1 Kanal Soundbar - SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ - 1 1 . - 5 - - -

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 2.1
  • Watt Aralığı 0-300
  • Renk Siyah
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Samsung HW-A450/EN 2.1 Kanal Soundbar

Harici hoparlör kullanımı ile televizyonların ses kaliteleri artırılabilir. Samsung HW-A450/EN 2.1 kanal soundbar, sahip olduğu güçlü baslarla ses kalitesini arttırır ve ekstra baslar ile ses değişimlerindeki tüm detayları hissetmenizi sağlar. Derin baslar ile sinema salonu kalitesinde bir ses deneyimi sağlar. Ürünün sahip olduğu bas arttırma modunu etkin kılarak, televizyonunuzun zenginleşen sesini hissetmenizi sağlar. Ürünün sizlere sunduğu zengin performans ile izlediklerinizin ve dinlediklerinizin kalitesi artar. Sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile farklı sesleri otomatik olarak algılayarak kategorize eder ve buna yönelik performans sergiler. Ses kaynaklarını analiz eder ve konforlu bir deneyim sağlamanızı amaçlar. Ürün içeriğinde sizlere ulaşan kumanda ile televizyonunuz üzerinden sağlayabilir ve tek bir kumanda ile ihtiyaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

  • Ses analiz teknolojisi
  • Artırılmış bas gücü
  • Derin ve zengin ses kalitesi

Zengin Ses Kalitesi Sunan HW-A450 2.1CH Soundbar

Zengin Ses Kalitesi Sunan HW-A450 2.1CH Soundbar

HW-A450 2.1CH soundbar, sahip olduğu gelişmiş bas mekanizması ile zengin bir ses kalitesi sunar. Alçak ve yüksek tonları geliştirir ve güçlendirir. Böylece, içerikteki tüm detayların net ve vurucu olmasını sağlar. Yüksek teknolojisi ile sesi eşit bir şekilde bulunduğu ortama yayar. Ürün, her açıdan eşit bir ses dengesi sunarak konforlu bir kullanım sağlar. Ayrıca, Dolby 2ch özelliği ile ses şiddeti ve frekansını dengeleyerek sesin sizi sarmasını sağlar. Ürün, sahip olduğu ekstra baslar ile derin bir deneyim yaşamanıza imkan sunar. Samsung soundbar, sahip olduğu güçlü performansı ile duyduğunuz sesleri, ayrıntıları ile fark etmenize yardımcı olur. Ayrıca, sahip olduğu oyun modu ile ürün konsolunuza bağlayabilirsiniz. Ürün, oyun esnasında sesleri optimize eder ve bunların birbirine karışmasını önleyerek geçirdiğiniz zamanın verimli hale gelmesini sağlar.

Hw A450 Soundbar Gelişmiş Ses Teknolojisi

Hw A450 Soundbar Gelişmiş Ses Teknolojisi

HW A450 soundbar sunduğu zengin ses kalitesi ile çeşitli notaları keşfetmenizi sağlar. Sahip olduğu analiz teknolojisi ile ses kaynaklarını inceleyerek size ihtiyacınız olan deneyimi sağlar. Ürün, sahip olduğu çeşitli modlar ile ses optimizasyonu içeriğe göre otomatik bir şekilde sağlar. Böylece, zengin ve dengeli bir ses performansını tecrübe etmenize yardımcı olur. Siz de Samsung HW-A450/EN 2.1 kanal soundbar kullananların yorumlarına göz atabilir ve deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Duvara montaj parçası ile sizlere ulaşır ve tercihinize bağlı kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, bas ve tiz tonları ayrıştırarak yüksek ses imkanı ile kolay bir kullanım sunmayı amaçlar. Aynı zamanda, ürün sahip olduğu siyah rengi ve şık tasarımı ile yaşam alanınızda estetik bir görünüm sağlar. Ürünün dekoratif görüntüsüyle tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur.

Bütçenize Uygun Samsung HW-A450/EN 2.1 Kanal Soundbar Fiyatı

Bütçenize Uygun Samsung HW-A450/EN 2.1 Kanal Soundbar Fiyatı

Kaliteli hoparlör kullanımı ile yüksek performanslı ses kalitesine sahip olabilirsiniz. Samsung HW-A450/EN 2.1 kanal soundbar fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Derin baslı hoparlöre sahip olan ürün bas artırma teknolojisi ile güçlü bir performans sağlar. Ürünün gelişmiş teknolojisi, sesleri net bir şekilde duymanız için geliştirilir. Gelişmiş sistemi ile kaliteli bir tecrübe elde etmenize imkan sağlar. Televizyonunuzun uyumlu modeli dahilinde, ürün içerisinde bulunan kumandayı kullanabilir ve tek bir kumanda ile televizyonunuzu yönetebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu bluetooth özelliği, bluetooth bulunan televizyonlara kablosuz bir şekilde bağlantı gerçekleştirmenize olanak sağlar. Siz de Samsung HW-A450/EN 2.1 kanal soundbar yorumlarını inceleyebilir ve kullananların değerlendirmelerini okuyarak tecrübelerine ortak olabilirsiniz. Ürüne, Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.