Samsung Galaxy S8 Lcd Ekran Dokunmatik Orj

Ürün Bilgileri

Samsung Galaxy S8 Lcd Ekran Dokunmatik Orj

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • SAMSUNG GALAXY S8 LCD EKRAN DOKUNMATİK ORJ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip LCD
Geri Bildirim Ver

Samsung 1403618 Orijinal Galaxy S8 LCD Dokunmatik Ekran

Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran oldukça kullanışlı bir yedek parçadır. Bu ürün, telefonun ekranı kırıldıysa ya da çatladıysa tercih edilebilir. Ekran, Samsung markanın Galaxy S8 modeliyle uyumludur. Telefonunuz bu modelse ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Telefon uçtan uca ekrana sahiptir; yedek da parça bu cihazın yapısı doğrultuda tasarlanmıştır. Elektronik aletin ön yüzünü tamamen kaplayan yedek parça sorunsuz bir şekilde entegre olur. Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran sayesinde elektronik eşya yeniden mükemmel simetriye kavuşur. Cihaz ilk günkü gibi kavisli hâline döner, bütüncül bir görüntü sunar. Yedek parça cihazı sorunsuz bir şekilde kullanma imkânı verir. Yedek parçanın ön plana çıkan özellikleri şunlardır:

  • 75 g ağırlık
  • 146,5 mm genişlik
  • Ekran LCD görüntü teknolojili

Samsung Galaxy S8 LCD Dokunmatik Ekranın Özellikleri

Samsung Galaxy S8 LCD Dokunmatik Ekranın Özellikleri

Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran 146,5 mm genişliğe sahiptir. Galaxy S8 cihazına tam uyan ürün 75 g ağırlığındadır. Bu ekran telefonunuzda ağırlık yapmaz. Söz konusu yedek parçada LCD ekran teknolojisi kullanılmıştır. Bu özellik cep telefonunuzun daha parlak ve renkli görüntüler sunmasını sağlar. Aynı zamanda ekrandaki görüntüler daha gerçekçi olur. Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran cihazın aşırı ısınmasını önler. Aynı zamanda görüntülerin takılmasının önüne geçer. Ekranın yüzeyinde yer alan kamera ve diğer sensörler için delikler açılmıştır. Samsung Galaxy S8 LCD dokunmatik ekran cihazınıza tam olur. Kıvrımlı kenarlarıyla cihazınızı tam saran ürün son derece kalitelidir. Yedek parça orijinal olduğu için herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu ürün kullanıcılardan geçer not alır.

Samsung Galaxy S8 LCD Dokunmatik Ekran Dayanıklı mıdır?

Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran son derece dayanıklıdır. Yedek parça darbelere karşı oldukça dirençlidir. Telefon yanlışlıkla yere düşürülebilir. Bu durumda cam yüzey hemen hemen hiç zarar görmez. Ürün, dokunmatik özelliğe sahiptir. Telefon ekranı hasar alırsa ürünü kullanırken sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durumu yaşamamak için cihazın ekranını sağlamlaştırmak mümkündür. Kolay kolay hasar almayan ürünü daha iyi muhafaza etmek için koruyucu cam taktırılabilir. Yedek parçanın ömrünü artırmak için yüzeyi cam temizleme sularıyla ve bezleriyle silebilirsiniz. Bunun yanı sıra nemli ya da kuru bir bezden faydalanmak mümkündür. Bu ürünü temizlerken ağartıcı ya da çamaşır suyu gibi kimyasal maddeler kullanmamanız tavsiye edilir. Ekranın kalitesine ve dayanıklılığına zarar verilebilir. Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran sağlam yapısıyla kullanıcıların ilgisini çeken bir üründür.

Samsung Galaxy S8 LCD Dokunmatik Ekran Nasıl Takılır?

Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekranın montajı son derece kolaydır. İlk olarak yedek parçanın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Soket kısmından ürünün çalışır vaziyette olduğunu gördüğünüzde montaj işlemine başlayabilirsiniz. Yedek parçanın üzerinde yer alan jelatin yavaşça çıkarılabilir. Telefonunuzdaki ekranı açıp diğer parçalardan ayırmanız gerekir. Bağlantı kabloları varsa bu noktada dikkatli olmanız gerekir. Onlara zarar vermeden yeni ekran takılır. Ardından cihaz tamamen kapatılır. Bu işlem için birtakım tamir gereçlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekranı kendiniz monte edemezseniz yetkili servislerden destek alabilirsiniz. Ekran montajında uzman olan bireyler kendi başına yedek parçayı takabilir. Risk almak istemeyen kişiler ise uzmanlardan yardım isteyebilir. Böylelikle hatasız bir şekilde ekran montajı gerçekleştirilmiş olur. Galaxy S8 cihazınızın ön yüzeyi zarar gördüyse bu ürünü birkaç tıkla Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Ürünün montajı ve kullanımı hakkında belirtilen görüşler için Samsung Galaxy S8 uyumlu LCD dokunmatik ekran yorumlarını okuyabilirsiniz.