Samsung 55Q60RAT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

6.389 TL

Ürün Bilgileri

Samsung 55Q60RAT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknomix Satıcı Ünvanı: KUTUP PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0600002309600017 Vergi Kimlik Numarası: 6000023096
    Bu ürün Teknomix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 55Q60RAT 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV
  • BAŞLICA ÖZELLİKLER
  • Ekran Boyutu : 55'' / 139 Ekran
  • Görüntüleme Teknolojisi : QLED
  • Görüntü Kalitesi : 4K Ultra HD
  • Çözünürlük (Piksel) : 3840 x 2160
  • Dahili Uydu Alıcı : Var
  • Smart TV : Var
  • Wi-Fi : Var
  • HDR : Var
  • GARANTİ BİLGİLERİ
  • Garanti Tipi : Samsung TR Garantili
  • Garanti Süresi : 24 Ay
  • Servis, montaj hizmeti ve ürüne dair teknik sorularınız için: 444 7 711

Ürün Özellikleri

  • Ekran Boyutu 55" / 139 Ekran
  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Garanti Tipi Samsung TR Garantili
  • Smart TV Var
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi QLED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Çözünürlük (Piksel) 3840 x 2160
  • Renk Siyah
  • HDR Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2019
  • İşletim Sistemi Tizen
Geri Bildirim Ver

Samsung 55Q60RAT

Gerçek Renkleri Hayatınıza Taşıyan Samsung 55Q60RAT

Akıllı cihazların hayatın her alanında yaygınlaştığı günümüz şartlarına televizyonlar da ayak uyduruyor. Birçok ileri teknoloji ürünü gibi Smart TV’ler de şaşırtıcı özellikleriyle günlük yaşamın vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor. Samsung’un bir televizyondan beklenenden daha fazlasını sunan modeli 55Q60RAT görüntü, ses, bağlantı özellikleriyle üstün bir performans gösteriyor. Bununla birlikte ince çerçeveli yapısıyla duvarları bir aksesuar gibi süslüyor. Yeni ince tasarımlı bu model, ambiyans modu ile kapalı konumdayken siyah ekran yerine seçilen fotoğrafları yansıtarak mekanlarla uyumlu bir dekora dönüşüyor. Bu model, 55 inç boyutundaki büyük ekranında her kareyi gerçekçi renklerle ve tüm ayrıntılarla görmeyi sağlıyor. Samsung 55Q60RAT 139 ekran 4K Ultra HD Smart TV Quantum Dot teknolojisi sayesinde karanlık sahnelerde de parlak sahnelerde de yüzde yüz renk hacmi sağlayarak renkleri en gerçekçi şekilde gösteriyor. Quantum HDR 4X özelliği ise nesnelerin karanlıkta rahat görünmesini ve renk tonlarının derinliğinin otomatik olarak ayarlanmasını sağlıyor. 55Q60RAT 55 ekranıyla renklerdeki canlılığı zirvede tutuyor. Quantum HDR 4X her kareyi ayrı ayrı işleyerek benzersiz bir parlaklık ayarı yapıyor. Oyun oynamayı sevenler için de büyük bir ayrıcalık sunan bu özellik oyunlardaki gerçekliği üst seviyeye çıkarıyor. Bunun yanında, oyun iyileştirici özellikler kullanılarak detaylı sahne analizleri yapılabiliyor. Dinamik siyah eşitleyici ile karanlık ortamda oyun oynayan kullanıcılar, daha iyi görebiliyor ve hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyor. Aynı zamanda bu özellikler sayesinde ses kalitesi ve bununla birlikte oyun gerçekliği de artıyor. Oyun oynarken hızın da çok önemli olduğunu hesaba katarak tasarlanmış olan Samsung 55Q60RAT yorum ve değerlendirmelerin de gösterdiği gibi hız engelini aşmış bulunuyor. FreeSync teknolojisinden yararlanan QLED, gecikmeleri en aza indirerek oyun tutkunlarının ihtiyaç duyduğu hızı onlara sunuyor. Bütün bu 55Q60RAT özellikleri oyun oynarken, film izlerken, müzik dinlerken ve diğer tüm televizyon aktivitelerini gerçekleştirirken tüm görüntü ve ses pürüzlerini ortadan kaldırıyor. Sizin de televizyonunuzdan seyir keyfini artırmak, canlı renkler, gerçek zamanlı akışlar, kaliteli sesler sunmak gibi beklentileriniz varsa, bu modelle tanışmak için sayfamızı inceleyebilirsiniz. 55Q60RAT teknik özellikleri hakkında bilgi edinebileceğiniz bu sayfadan satın alma işlemini de hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Teknolojinin Zirvesindeki Smart TV: 55Q60RAT

Teknolojinin Zirvesindeki Smart TV: 55Q60RAT

Smart TV’ler, son yılların gözde cihazları arasında bulunuyor. Diğer akıllı cihazlarla entegre olarak kullanılabilmesi, bu televizyonların tercih edilme sebepleri içinde yer alıyor. Smart TV’ler birçok kolaylık ve konfor sunarken eğlenceyi de evlere taşıyor. Bunun yanında pratik kullanımlarıyla iş yerlerinde de çokça tercih ediliyor. Sunum ve toplantılarda kullanılmak üzere de üstün performans gösterdiği için 55Q60RAT tavsiye ediliyor. Akıllı televizyonlar, birbirinden ileri teknolojik özellikleriyle çok geniş bir kitle tarafından merakla takip ediliyor. Teknoloji meraklısı ve televizyon tutkunları akıllı cihazların hızına yetişmekte güçlük çekiyor. 55Q60RAT yorumlar üzerinde yapılan incelemeler, bu modelin de büyük bir kitle tarafından beğeniyle kullanıldığını gösteriyor. Smart TV özellikleriyle öne çıkan bu cihaz, ortam koşullarına ve dahası, verilen yayına göre hareket ediyor. Ses ve görüntü ayarlamalarını QLED akıllı mod sayesinde otomatik olarak yapıyor. Sesleri yerine göre netleştirip kısabilirken gerektiği yerde bazı seslere vurgu da yapabiliyor. Seslerin yükselip alçaldığı programlarda 55Q60RAT kumanda ile ayar yapmayı gerektirmeden sesleri otomatik olarak ayarlıyor. Çok sesli yayınlarda bazı sesleri vurgu ile öne çıkarabiliyor ya da konuşmaları, daha net anlaşılması için berraklaştırabiliyor. Samsung’un Bixby uygulaması ise kullanıcının televizyonunu sesle yönetmesini ve ses komutuyla sorularına cevap almasını sağlıyor. Bixby sayesinde kanal değiştirme, ses yükseltip azaltma gibi işlemler, ses ile kontrol edilebiliyor. Böylelikle 55Q60RAT kanal listesi, ses düzeyi, program değişikliği gibi sekmeleri kumanda kullanmadan da açıp bunların yönetilmesine olanak tanıyor. Bunun yanında Google Assistant, Amazon Alexa, Airplay 2 gibi ek uygulamalar ile çalışarak işleri büyük ölçüde kolaylaştırmayı başarıyor. Google Assistant gelişmiş ses komut özellikleri sunarken Amazon Alexa, QLED ile birlikte uyumlu çalışarak televizyon diğer cihazlara bağlamakta pratik yollar sunuyor. Bu sayede diğer akıllı cihazlarla televizyonun açma kapama gibi işlemleri kolaylıkla yapılabiliyor. 55Q60RAT inceleme içeriklerinde de sıkça bahsedilen Airplay 2 ile de Apple cihazları Smart TV’ye bağlanabiliyor. Bu uygulama sayesinde iPhone, Mac, iPad gibi Apple cihazlarında bulunan fotoğraf, müzik, video ve çeşitli formatlardaki dosyalar televizyon ekranına aktarılıp oradan paylaşıma açılabiliyor. Böylelikle daha küçük Apple cihazlarındaki bu dosyalar, 55Q60RAT boyutları ile büyük ekranda görüntülenebiliyor. Bunun dışında tüm akıllı ev aletlerinin kontrolü için Smart TV’de bir de Samsung SmartThings entegre edilmiş olarak bulunuyor. Böylelikle ortamda bulunan sensörler yönetilerek ışıklar kapatılıp açılabiliyor, robot süpürgeler, buzdolapları ve diğer tüm akıllı aletler yalnızca televizyon kumandası ile kontrol edilebiliyor. Bu uygulamaların hepsi ve daha fazlası ile Smart TV hayatı kolaylaştırmayı başarıyor.

4K ile Görüntüye Can Veren Samsung 55Q60RAT

4K ile Görüntüye Can Veren Samsung 55Q60RAT

En iyi, en gerçekçi görüntü tüm televizyon modellerinde yakalanmaya çalışılıyor. Bu konuda 55Q60RAT fiyat avantajları da sunarak yüksek çözünürlüklü ve kaliteli görüntü sunmayı başarıyor. 55 inç boyutundaki bu model, 3,840 x 2,160 px gibi yüksek bir çözünürlükle öne çıkıyor. Bu çözünürlük için ideal boyutu yakalayan televizyonu uygun bulunan açı ve uzaklıktan seyretmek göz sağlığı için de tavsiye ediliyor. Doğru mesafenin ayarlanmasında duvar montajı ve bunun için 55Q60RAT askı aparatı da kullanılabiliyor. Bu şekilde cihaz, ister TV ünitesi ya da sehpa ile kullanılarak ister duvara monte edilerek oturma planına uygun olan ideal açıya konumlandırılabiliyor. Bunun dışındaki görüntü ayarlamaları isteğe göre Smart TV tarafından otomatik olarak yapılıyor. Smart TV özellikleri sayesinde ortam koşullarına ve yayınlara göre tüm görüntü ayarları en iyi izleme deneyimi sunacak şekilde gerçekleşiyor. 4K çözünürlüğe sahip olan Samsung 55Q60RAT 55 inç boyutundaki ekranında, yatay ve dikey dağılımların toplamında 8,3 milyon piksel içeriyor. Bu piksel yoğunluğuyla oluşan yüksek çözünürlük, görüntü kalitesinin de yüksek olduğunu gösteriyor. 4K tabiri ise çözünürlüğün 4 bin yatay piksel çözünürlüğüne kadar çıkabildiğini gösteriyor. 4K televizyonlarda bulunan piksel klasik Full HD televizyonlara göre 4 kat daha fazla oluyor. Ekranın büyüklüğüne göre değişmeksizin 4K televizyonlar, kendinden önceki ekranlara göre çok daha iyi görüntü kalitesine ulaşıyor. 4K televizyonlardaki piksellerin boyutlarının küçük olması da televizyon yakından izlense bile görüntü kaybı yaşanmamasını sağlıyor. Bu da bu özelliğe sahip ekranlardan tam bir görüntü alındığını, ayrıntıların bu ekranlarla daha çok yakalandığını ve görüntünün çok net ve canlı olduğunu gösteriyor. 55Q60RAT yorum ve değerlendirmeleri de 4K görüntünün geçmişe oranla daha fazla yaygınlaşmasıyla bu televizyonların daha çok öne çıktığını gösteriyor. Artık TV kanalları arasında bu görüntüyü sağlayabilenler olduğu gibi, Blu-ray oynatıcılar, kameralar ve telefonlarda da 4K çekim yakalanabiliyor. Bu cihazlarla alınan videolar yayın organları tarafından yayına koyulabildiği gibi amatör kullanıcılar tarafından da çeşitli platformlara yüklenebiliyor. Bu da 4K cihazların yaygınlaşmasına ve tercih edilmesine sebep oluyor. Tercihinizi 4K çözünürlüğüne sahip bu cihazdan yana kullanarak tüm ayrıntılarıyla görüntüleyebildiğiniz videolardan yüksek performans almak için bu Trendyol üzerinden 55Q60RAT fiyat bilgisine ulaşabilir ve bu muhteşem televizyona hemen sahip olmak için güvenli şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.