SAMRUK Açık Alan Isıtıcı , Dış Mekan Isıtıcı, Core Pellet Soba

48.000 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

SAMRUK Açık Alan Isıtıcı , Dış Mekan Isıtıcı, Core Pellet Soba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihan İklimlendirme Sistemleri Satıcı Ünvanı: MURAT CİHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2734037994800001 Vergi Kimlik Numarası: 2090696638
    Bu ürün Cihan İklimlendirme Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samruk Core Roket Soba 12 Kw Isıtma Gücü 100 metrekare Kapalı Alan Isıtma Kapasitesi 360 Derece Alev Görselliği 3 Kademeli Alev kontrolü Dumansız Yanma 7 Kg Yakıt Deposu Saatlik max. 3 kg Yakıt Tüketimi En 70 cm Yükseklik 200 cm Düşük Enerji Tüketimi Eşsiz Tasarımıyla Cafe ve Restoranların Bahçe ve Kapalı Alanlarında Kullanıma Uygundur. Detaylı Bilgi için : 0 541 455 78 60 Cafe ısıtıcısı, Restoran ısıtıcısı, Büyük alanlar için ısıtıcı , Açık alan ısıtıcısı , dekoratif pelet sobası , pelet şömine , dekoratif pelet şömine , pellet sobası , dekoratif soba .
Geri Bildirim Ver