Samet Slide Tek Açılım Frenli Ray 450 Mm 45cm (1 TAKIM) Ultimed

450 TL

Ürün Bilgileri

Samet Slide Tek Açılım Frenli Ray 450 Mm 45cm (1 TAKIM) Ultimed

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nalburda Satıcı Ünvanı: CÜNEYT AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0120210649
    Bu ürün Nalburda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samet Kısmi / Tek Açılım Frenli Çekmece Rayı Yaşam alanlarında kullanılan mobilyalar hayata stil ve konfor katarken, bu mobilyaları bir araya getiren aksesuar ve mekanizmalar da fonksiyonel ve estetik beklentileri karşılar. Mobilyalarda fark yaratan Samet, farklı boy ve kilitleme sistemlerine sahip yeni nesil kısmi açılım çekmece sistemi Kısmi Açılım ile yepyeni fikirleri mobilya üretim dünyasına kazandırdı. Kısmi Açılım Çekmece Sistemleri açma-kapama hareketlerine zarafet katar, sessiz ve akıcı kullanım sağlar. Özel tasarım mobilyaların ihtiyaç duyduğu konfor ve kalite beklentisini maksimum düzeyde karşılar. Kullanıcının konforu kadar üreticinin rahatlığı da düşünülerek tasarlanan kısmi açılım raylar geliştirilmiş ayar mekanizması, geniş tolerasyon seviyesi ile üretimde de esneklik sağlar. Samet Kısmi / Tek Açılım Frenli Çekmece Rayı Güvenli Kilit Mekanizması Özellikle çocuklu evlerin mutfaklarında ihtiyaç duyulan çekmece kilitleri, kısmi açılım raylar yepyeni bir teknoloji ile geliştirilerek sunulmaktadır. Bu yeni nesil kilitleme mekanizması sayesinde, mobilyaların yaşam alanlarına kattığı estetik ve konforun yanı sıra, güvenlik derecesi yüksek bir tasarım ortaya çıkar. Samet'in Arge Enstitüsü’nün özel laboratuarlarında düzenli olarak 80.000 açma kapama testindeki üstün performansı ile ürünün kalitesi güvence altında tutulmaktadır .

Ürün Özellikleri

  • Tip Çekmece Rayları
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver