Salomon X Ultra 4 Erkek Outdoor Ayakkabı L41281700

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
44
46
40 2/3
41 1/3
42 2/3
43 1/3
44 2/3
45 1/3
47 1/3
42

Ürün Bilgileri

Salomon X Ultra 4 Erkek Outdoor Ayakkabı L41281700

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Outdoor Deposu Satıcı Ünvanı: ETC İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381073233500001 Vergi Kimlik Numarası: 3810732335
    Bu ürün Outdoor Deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Salomon X Ultra 4 Erkek Outdoor Ayakkabı L41281700

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu
Geri Bildirim Ver

Salomon X Ultra 4 Erkek Outdoor Ayakkabı

Gün boyu ayakta duranlar ve hareketli mesleklerde çalışanlar tarafından tercih edilen ayakkabıların ergonomik bir tasarıma sahip olması gerekir. Yorgunluk hissinin engellenmesi ve ayakların rahat bir zemin üzerine yerleştirilmesi, sağlık problemlerini önleyen durumlar arasında yer alır. Yüksek taban yapısı ve dayanıklı tasarımıyla öne çıkan Salomon X Ultra 4 erkek outdoor ayakkabı, konforu ön planda tutan bir duruşa sahiptir. Doğa yürüyüşü, tırmanma ve kayak gibi çeşitli spor faaliyetlerinde meydana gelen giyim ihtiyaçlarına nitelikli yanıtlar verir. Dengeli ve güvenli bir yürüyüş için uygun özelliklerle donatılır. Kolay bir şekilde giyilip çıkarılması ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Şık görüntüsü ve konforu ön planda tutan tasarımıyla öne çıkan bu ürünü satın alarak rahat bir şekilde günlük aktivitelerinize devam edebilirsiniz.

  • Ortopedik taban özelliği
  • Sentetik saya malzemesi
  • SensiFit teknolojisi

Rahat Tasarıma Sahip Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı

Rahat Tasarıma Sahip Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı

Ağırlığın dış tabana aktarılmasını sağlayan Salomon Energy Cell teknolojisiyle öne çıkan ürün, yürüyüş sonunda meydana gelebilecek yorgunluk hissini ortadan kaldırır. Contagrip detayı ile dikkat çeken ayakkabı, farklı özelliklere sahip arazi zeminlerine uyum sağlayarak dengeli bir yürüyüş imkanı sunar. Farklı yoğunluğa sahip kauçukların birleştirilmesiyle ortaya çıkan taban yapısı, yüksek tutucu özelliği ve yokuş gibi eğimli arazilere uyum sağlar. Quicklace bağcık teknolojisine sahip olan ürün, yalnızca bir kez kuvvet uygulamanız sonucunda sağlam bağcıklama avantajı sunar. Salomon erkek outdoor ayakkabı, nefes alan kumaşıyla ayağın hava ile temas etmesini sağlar. Havasızlık sonucunda meydana gelebilecek bakteri üremesi, terleme ve kötü koku gibi problemleri engeller. Süper yastıklama teknolojisiyle donatılan tabanıyla adımlarınızı rahat bir şekilde atmanızı sağlar. Siz de bu ayakkabıyı satın alarak rahatlık hissini tadabilirsiniz.

Tarzınızı Tamamlayan Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı

Tarzınızı Tamamlayan Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı

Bağcıkları saklamak için bağcık cebine sahip olan ayakkabı, şık tasarımı ile göz doldurur. Yüksek taban yapısı, boyunuzun uzun görünmesine katkı sağlamakla beraber zeminle aranızda bariyer oluşturur. Dış ayaktaki eklemleri hedefleyerek planlanan tasarımıyla öne çıkan ürün, dengenizi korumanıza yardımcı olur. Salomon X Ultra 4 erkek outdoor ayakkabı kullananlar tarafından beğeni toplayan tasarım detayları ve konforlu teknolojilerine sahiptir. Bu model, çetin arazilerde kullanılmak için de uygundur. Islak veya kaygan zeminlerde meydana gelebilecek düşme gibi olumsuz durumları engeller. Aktif destek özelliği, ayağın şekline ve hareketlerine uyum sağlar. Ayakkabının ön kısmı, esnek ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Ara tabandan bağcıklara kadar ayağı sıkı bir şekilde kavrayan model, dengeli ve rahat yürüyüşler için ideal özellikleri barındırır. Şık tasarımıyla öne çıkan ayakkabıyı satın alarak spor kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı Fiyatları

Bütçe Dostu Salomon X Ultra 4 Erkek Ayakkabı Fiyatları

Salomon X Ultra 4 erkek outdoor ayakkabı fiyatı; malzeme kalitesi, sahip olduğu özellikler ve konforlu bir deneyim için kullanılan çeşitli teknolojiler esas alınarak belirlenir. Şok emici köpük dolgular kullanılan ürün, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Darbe sonucunda meydana gelebilecek deforme gibi görüntüyü bozan durumlara karşı sağlam bir duruş sergiler. Uzun ömürlü kullanımıyla dikkat çeken ürünü satın alarak ayaklarınıza konforu getirebilirsiniz. Ayak sağlığını koruyan, dengeli ve rahat bir yürüyüş imkanı sunan modelin fiyatı da cazip aralıklarda yer alır. Bütçe dostu kampanyalardan faydalanarak ayakkabı ihtiyacınızı Trendyol’dan karşılayabilirsiniz. Tecrübeli müşteriler tarafından yazılan Salomon X Ultra 4 erkek outdoor ayakkabı yorumları üzerinden ürünün duruşu ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayakkabı ihtiyacınızı uygun fiyatlar üzerinden karşılayıp çeşitli teknolojilerle donatılan ürün aracılığıyla rahat adımlar atabilirsiniz.