Salomon 471533 Wander W Rainy Day/lily Pad/buckskin Kadın Outdoor Ayakkabı

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 36
Beden Tablosu
36
36,5
37,5
38
38,5
39,5
40
36 2/3
37 1/3
38 2/3
39 1/3
40 2/3

Ürün Bilgileri

Salomon 471533 Wander W Rainy Day/lily Pad/buckskin Kadın Outdoor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AyakkabıdaMarka Satıcı Ünvanı: ZENNE PABUÇ DERİ TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997156090100001 Vergi Kimlik Numarası: 9971560901
    Bu ürün AyakkabıdaMarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salomon Wander Kadın Outdoor Ayakkabı L47153300 Salomon Wander Outdoor Ayakkabı Salomon Wander Outdoor Ayakkabı ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Tek bir ayakkabıyla yürüyüş yap, koş ve keşfet. Yumuşak malzemeler ve esnek köpük ile rahatlığa öncelik veren bu ayakkabı orman yolları, şehir sokakları ve hayal edebileceğiniz her türlü macera için tasarlanmıştır. Özellikler: Hafiftir Nefes alır Çok yönlü kullanıma sahiptir Toprak, asfalt ve beton zeminlerde kullanılabilir Teknolojiler: CONTAGRIP ®: Farklı yüzeylerde, Salomon’un benzersiz geometrik yapılı özel kauçuk Contagrip ® dış taban sistemi ile zemine mükemmel tutunun. ORTHOLITE: OrthoLite ® iç taban yastığı, Ortholite ® köpük ve EVA malzemenin birleştirilmesi ile üretilmiş, ayak sağlığına, serinletme, kuru tutma, hijyen, darbe emme ve konfor gibi önemli katkılar sağlamıştır. Ortholite ® iç taban, ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olur ve zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak bu özelliklerini kaybetmez, Ortholite ® aynı zamanda çevre dostudur, geri dönüştürülebilir. SENSIFIT™: Ayakkabıyı içten ve dıştan sararak, ayakkabıya güvenlik çatısı ve ayak uyumu sağlar. Quicklace sistemi ile birlikte oluşturduğu adım istikrarı ayak dönme ve burkulmalarına mâni olur. ENERGYCELL: EnergyCell™+, önemli yastıklama ve dayanıklılığın yanı sıra olağanüstü enerji geri dönüşü sağlayan yüksek geri tepme orta taban bileşiğidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver