Sakal Baba Sakal Ve Bıyık Şekillendirici Wax

199,90 TL

Ürün Bilgileri

Sakal Baba Sakal Ve Bıyık Şekillendirici Wax

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sakal Baba Satıcı Ünvanı: BABA BRAND KOZMETİK ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128091611700001 Vergi Kimlik Numarası: 1280916117
    Bu ürün Sakal Baba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirme wax'ı, tamamen doğal içerikle oluşturulmuş olup sakal ve bıyıklarınızı şekillendirmeye yönelik tutuculuk sağlar. İçeriğinde bulunan %100 doğal yağlar sayesinde sakal ve bıyıklarınızı besler, güçlendirir. Portakal ve Sedir ağacının eşsiz kokusu ile geliştirdiğimiz ürünümüz ile kendinden söz ettiren sakal ve bıyıklara merhaba deyin. İçerik Bilgisi ? Shea Yağı, Hindistancevizi yağı, Badem Yağı, Argan yağı, Portakal Yağı, Biberiye yağı, Sedir ağacı yağı, Balmumu

Ürün Özellikleri

  • Tutuculuk / Sertlik Orta
  • Etki Sabit Tutma
Geri Bildirim Ver

Sakal Baba SBSBW Sakal ve Bıyık Şekillendirici Wax

Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax, erkeklerin kullanımı için üretilen özel bir üründür. Doğal yapısıyla gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu bakım malzemesi, saç ve sakallarınızın daha güçlü olmasını sağlar. Söz konusu ürün, saç ve sakal dökülmelerini azaltır. Aynı zamanda bakımlı bir görünüm verir. Düzenli olarak kullandığınızda ve gereken hijyen koşullarına uyduğunuzda çok avantajlıdır. Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax, özel kutusunda gönderilen kullanımı kolay bir malzeme olarak ilgi görür. Küçük formuyla gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Katı yapısı sayesinde dökülme ve akma gibi riskli durumları yaşamazsınız. Wax içeriğiyle bakım, şekil verme ve sabit tutma etkisi gösterir. Ürün, kendiniz ve sevdikleriniz için güvenle tercih edebileceğiniz özelliklere sahiptir.

  • Miktar: 40 ml
  • Etki: Sabit tutma
  • Tutuculuk/Sertlik: 3

Sakal Baba 40 ml Sakal ve Bıyık Şekillendirici Waxın İçeriği Nedir?

Sakal Baba 40 ml Sakal ve Bıyık Şekillendirici Waxın İçeriği Nedir?

Sakal Baba 40 ml wax sakal ve bıyık için özel olarak hazırlanan formülüyle ilgi çeker. Ürün içeriğinde tamamen doğal malzemeler kullanılır. Sakal ve bıyıkların şeklini koruması amacıyla %100 doğal yağların karışımıyla elde edilen wax, kullanıcıların beklentilerini karşılar. Söz konusu ürün, portakal ve sedir ağacının hoş aromasıyla eşsiz bir kokuya sahiptir. Diğer hoş kokulu yağlar arasında; shea, hindistan cevizi, badem, argan, biberiye sayılabilir. Ayrıca balmumuyla şekillendirici ve tutucu özellik kazanması sağlanır. Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax, cildi nemlendirirken gereken vitamin ve mineral desteğini de sağlar. Sakal köklerinde oluşan tahrişi azaltır ve sağlıklı uzamasında etkilidir. Aynı zamanda saç ve sakalın güçlü ve kalın çıkmasını sağlar.

Sakal Baba Sakal ve Bıyık Şekillendirici Waxın Kullanımı Nasıldır?

Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici wax kullanımı sırasında dikkat etmeniz gereken birkaç konu bulunur. Saç ve sakalınızın daha hoş görünmesini sağlamak için waxı kullanmak istediğiniz bölgeye göre az bir miktarda alıp elinizde ovalamanız gerekir. Bu, katı formunun erimesi ve rahat sürülmesi için önemlidir. Hem saçınızı hem de sakalınızı hayal ettiğiniz forma kavuşturabilirsiniz. Söz konusu ürünü, kuru veya hafif nemli saç veya sakala uyguladığınızda daha iyi sonuçlar elde etme şansınız olur. Wax uygulaması yaptıktan sonra bir tarak yardımıyla saç ve sakalınızı şekillendirebilirsiniz. Ürün, günlük olarak kullanmanız için üretilir. Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax, temizlendikten sonra yeniden sürüldüğünde daha temiz ve güzel görünür. Üst üste kullanılan ürün, yağlı ve istenmeyen sonuçlara sebep olur.

Sakal Baba 40 ml Sakal ve Bıyık Şekillendirici Wax Nasıl Temizlenir?

Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax temizliği yapılırken uygulama yapılan bölgelerin suyla ve şampuanla yıkanması önerilir. Güçlü formülüyle saç ve sakalınızı şekillendiren ürün, ılık veya sıcak suyla yıkandığında kolaylıkla çıkar. Yoğun kullanıldığında saçınıza su değdirmeden şampuan sürüp köpürtmeyi deneyebilirsiniz. Bu bölgelerde tutunmuş olan ürünün kısa sürede akmasını sağlarsınız. Gün içinde wax kullandıktan sonra geceleri yatmadan önce temizliğini yapmanız gerekir. Bu sayede saçlarınızın ve sakallarınızın birbirine yapışıp kötü görünmesine engel olabilirsiniz. Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax yorumlarını okuyup kullanıcıların kişisel deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sakal Baba sakal ve bıyık şekillendirici 40 ml wax fiyatı, performansına göre beklentileri karşılar. Uzun ömürlü olarak kullanabileceğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz.